Hotell i Rom

Hotel Lunetta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett mer centralt läge är svårt att finna

Hotel Lunetta är ett härligt litet boutique-hotell med ett perfekt läge mitt i Rom historiska centrum. Kommer du till Rom för att besöka de berömda attraktionerna, och söker ett centralt läge med bra komfort, är Hotel Lunetta ett riktigt bra val, och ett mer centralt läge är svårt att finna. Piazza Navona och Campo de' Fiori ligger endast 200 meter från hotellet, och du kan gå till den Spanska Trappan, Pantheon och Fontana di Trevi på under en kvart. Det centrala läget gör, att du också har ett bra utval av restauranger bara runt hörnet.

Härlig takterrass och ett unikt SPA

Just som de trodde att servicen och faciliteterna inte kunde bli bättre, upptäcker du den lilla takterrassen som är ett kapitel för sig själv. En fantastisk plats att njuta av dagens fösta kopp kaffe i morgonsolen, samtidigt som du njuter av utsikten över Roms takåsar. Du har en vacker utsikt till kupolen på kyrkan Sant' Andrea della Valle som ligger granne med hotellet, och var den första akten i operan Tosca utspelade sig. Takterrassens bar är också öppen om kvällen, och det är ett trevligt ställe där du kan njuta av en aperitivo, ett lättare snack eller bara ett lugnt ögonblick.

Som något helt unik, hittar du i hotellets källare en rad välbevarade murar från det antika Rom. Dem har hotellet valt att inkludera i deras SPA-avdelning, som bland annat inkluderar en liten varmvattenspool, en sauna och ett ångbad. Ett härligt ställe för avslappning efter en dag med sightseeing och aktiviteter. Det finns också möjlighet att få en skön massage - också för par om så önskas.

Det stora urvalet av färska, varma, kalla, söta och smakfulla produkter till frukosten kommer helt säkert göra din morgon ännu lite bättre, och ge en ideal start på dagen. Här kan du njuta av en nybrygd kopp kaffe medan du gör upp programmet för dagens upplevelser.

Självklart bjuder Hotel Lunetta på moderna faciliteter som t.ex. gratis wifi överallt på hotellet.

Läs mer om Hotel Lunetta

Eleganta och moderna rum

Hotel Lunetta har 30 eleganta och bekväma rum i flera olika kategorier. Alla rummen är smakfullt möblerade, har aircondition, gratis wifi, satellit-TV, minibar, kassaskåp, skrivbord, ljudisolerade fönster och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Hotel Lunetta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map