Hotell i Rom

Hotel Ivanhoe

 
Hotel Ivanhoe är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ivanhoe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Ivanhoe har ingenting att göra med den korsfarare som ni kanske känner till från tv-serien eller romanen. Ivanhoe är historien om en av de återstående adliga familjer i en tid, då adeln i England var överväldigande norman - och således inte hade någonting att göra med det romerska riket eller Rom i sig själv. Nog med historia, för nu är et hotellet som det ska handla om som

Prisvärt i Monti-området

Om du inte är ute efter något riktigt fancy, bara praktiskt, komfortabelt och som ger valuta för pengarna, bör du överväga hotellet Ivanhoe.
Om du vill ta dig till andra områden i Rom, finns järnvägen och tunnelbanan bara några hundra meter bort. Framför hotellet finns gott om restauranger och barer, och det blir ganska livligt direkt när du lämnar hotellet.

Takterrass

Den bästa dolda pärlan på hotellet, är på taket av byggnaden. Terrassen fångar solens strålar större delen av dagen. Börja dagen med en härlig macchiato eller ta en aperativo här, innan du gå ner till staden för middag. En lugn miljö när du behöver hämta andan från stadens folkmassa.
Dessutom har hotellet de faciliteter du kan förvänta dig. Frukosten är ingen lyx, men erbjuder tillräckligt val för dig att börja dagen på ett bra sätt. Om du bara vill hänga i rummet en stund, inga problem. Det finns en snackbar för ett lättare tilltugg. Du hittar trådlöst internet i receptionen och i lobbyn. Sist, men absolut inte minst, är personalen mycket hjälpsam och vänlig.
 

24 rum

Hotellet är faktiskt ganska litet, med bara 24 rum. Rummen är relativt små, liksom badrummen. De är bekväma, men troligen kommer du att spendera större delen av din tid utanför hotellet. Du kan välja mellan en enkel-, dubbel- eller trippelrum. Alla rum kommer med följande bekvämligheter: minibar, telefon, tv, värme och aircondition.

 
 
search map