Hotell i Rom

Hotel Hassler Roma

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det perfekta läget

Hotel Hassler Roma är en perfekt bas för dig som vill uppleva Rom i stor stil på ett hotell i den absoluta lyxklassen. Hotellets centrala läge gör det möjligt att nå de flesta av stadens sevärdheter till fots. Stadens största attraktioner som Trevifontänen, Piazza Navona och Pantheon ligger alla inom ca. 10 minuters promenad. Peterskyrkan och Colosseum ligger lite längre bort men du tar dig snabbt dit med metro (3 minuter till metrostationen Spagna) eller taxi. Om du inte har något emot att promenera, tar det ca. en halvtimme att komma fram till Colosseum.

Bli del av en alldeles speciell familj

Det finns 5-stjärniga hotell som drivs av hotellkedjor, och så finns det hotell som ägs av en privat familj. Hotel Hassler Roma tillhör den sista kategorin och du kommer inte kunna undvika att märka detta. Hassler Roma ägs av Roberto E. Wirth som är den femte generationen i en schweizisk hotelldynasti. Han är fortfarande aktiv "på golvet" för att försäkra sig om att allt försegår med stil och kvalitet. Även om personalen utan tvekan utgör den 5:e stjärnan med sin gästfrihet som verkligen är nyckeln till hotellets rykte. Alla på Hassler Roma gör sitt yttersta för att uppfylla dina minsta önskemål i en avslappnad och behaglig atmosfär.

Läs mer om Hotel Hassler Roma

Gastronomi på Michelin-nivå

Det finns ingen anledning att lämna hotellet för att äta lunch eller middag då Hassler Roma har en av de bästa restaurangerna och kökscheferna i Rom. På 7:e våningen hittar du den 1-stjärniga Michelin- och Panoramarestaurangen "Imàgo" där kökschefen Francesco Apreda erbjuder dig att smaka hans nytolkningar av både det italienska och internationella köket. Imàgo har en 180 graders utsikt över Rom, med Peterskyrkan som perfekt mittpunkt. Om du söker något lite mer "easy going" kan du välja restaurangen Salone Eva där det också finns en bar. På våren och sommaren utökas Salone Eva med utomhusterrassen Palm Court. Både Hassler Bar och Sala Vietri lobby bar är perfekta platser att njuta av något gott medan du tar in dagens intryck under ditt besök i den eviga staden.

Ett av få hotell i Rom med SPA

Bröllop, möten och arrangemang av olika art kan naturligtvis arrangeras på Hassler Roma som erbjuder en superb service till alla resenärer. Ett stort plus är hotellets SPA, speciellt på vintern när det blivit kyligare i Rom. Vi är rätt övertygade om att du kommer att värdesätta ett besök i SPA:et där du hittar bastu, ångbad, solarium, avslappningsområde och gym. Det är möjligt att beställa flera olika typer av massage och skönhetsbehandlingar. Är det så att du ankommer till Rom i bil kan Hotel Hassler erbjuda parkering mot tillägg. Wi-fi är gratis på hela hotellet.

Eleganta och rymliga rum

Hotel Hassler Roma har 95 verkligen komfortabla rum och sviter. Det finns många olika rumstyper och storleken varierar naturligtvis, precis som inredningen. Rummen erbjuder antingen utsikt mot staden eller trädgården, och några sviter har privat balkong eller terrass. Alla rum är utrustade med aircondition, sat-TV, minibar, förvaringsbox, wi-fi, skrivbord samt badrum med badkar eller dusch, toalett, hårtork och produkter från SPA:et.

Läs om rummen på Hotel Hassler Roma

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map