Hotell i Rom

Hotel Giolli Nazionale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Giolli Nazionale ligger på Via Nazionale som förbinder Piazza della Repubblica (omkring Termini-stationen) och Trajans Forum (nära de flesta av stadens sevärdheter).

Central placering

Längs Via Nazionale hittar du shoppingmöjligehter, matställen och kaféer samt busshållplatser för flera busslinjer. Detta trestjärniga hotell har reception (på 2:a vån.), gemensamt uppehållsrum, frukostrestaurang och bar.

Läs mer om Hotel Giolli Nazionale

Rummen

Hotellets rum är alla utrustade med luftkonditionering, telefon, satellit-TV, minibar, kassafack och badrum med toalett och dusch/badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Hotel Giolli Nazionale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Giolli Nazionale

Läs personliga omdömen av Hotel Giolli Nazionale som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Giolli Nazionale. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra service på Giolli Nazionale

Härligt hotell, med bra centralt läge (och turistinfo på andra sidan gatan). Vid ankomst (kl 19) var airconditionen i vårt rum defekt, men redan nästa förmiddag blev vi utan problem flyttade till ett annat rum - fin service och stor tillmötesgående personal. De var vänliga och serviceminded varje gång vi hade behov av en hjälpande hand.

Läs mer

Hotel Giolli Nazionale i Rom

Hotel Giolli Nazionale var ett superbra val. Vi gjorde en mycket bra affär, då vi fick 4 nätter för 3 nätters pris. Dessutom var hotellet mycket centralt beläget och det allra bästa var Monti-kvarteret som det låg i. När man fick nog av turistmassorna, souvenirbutikerna och turistfällorna på restaurangerna var det skönt att utforska Monti-kvarteret, som var fullt av autentiska restauranger, vinbarer och små butiker.

Hotellet låg i bra promenadavstånd från Termini, och vi möttes med stor vänlighet i receptionen. Rummet var stort och även om vi var 4 var det inget problem. Rent och fint med fönster till gatan (de flesta rum låg in mot en gård). Vi gick runt till allt, annars stannar bussen precis utanför.

Frukosten var efter italienska förhållande bra, med ett stort utval, framförallt av syndiga chokladkakor, men också bröd, ägg, ost och skinka osv.

Allt i allt en bra upplevelse, och skönt att man lätt kunde gå hem och vila innan kvällens restaurangbesök.

Läs mer

Lovisa och Niclas från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Giolli Nazionale i Rom från den 14. till den 16. oktober 2011.

Både rummet och badrummet var väldigt litet och trångt men läget var hur bra som helst med gångavstånd till det mesta i Rom. Frukosten var helt okej och med tanke på hotellpriserna i Rom var detta helt klart prisvärt. Personalen i receptionen var vänlig och hjälpte till med att boka bord åt oss på restaurang. Något som man måste prova är den supergoda gelatoglassen. Över hela stan finns en massa lyxigare glasställen som inte får missas!

Läs mer

Marie och man från Nyköping i Sverige bodde på Hotel Giolli Nazionale i Rom från den 9. till den 12. september 2011.

Vi är som tidigare mycket nöjda med In-Italia. Hotellet Gioli Nazionale ligger mycket centralt på via Nazionale och hade mycket trevlig och hjälpsam personal.

Rum och badrum var stora, rent och fräscht. Vi hade ett rum som låg mot en “innergård” (på italienskt vis) vilket gjorde att det var mycket tyst. Faktiskt så tyst, så vi sov över frukosten en morgon. Frukosten var också helt ok. Det fanns ost och skinka, marmelad, yoghurt, flingor, färsk frukt, te ,kaffe, juice, ljust bröd och olika bakverk. Vi kan tänka oss detta hotell även nästa gång.

Trevligt med lite utflyktsmål från er innan vi åkte, vilket vi inte hade så mycket nytta av, då vi varit åtskilliga gånger i Rom. Vår son har bott i Italien under åtta år. Jag brukar rekommendera er website till de som ska åka till Italien.

Läs mer

Pelle med sällskap från Åsa i Sverige bodde på Hotel Giolli Nazionale i Rom från den 20. till den 23. november 2009.

Hej In-Italia!
Måste säga att jag blev positivt överraskad av boendet på Hotel Giolli.
Mkt prisvärt boende alternativ i centrala Rom. Rent och snyggt. Frukost helt ok.
Personal hjälpsam.

Läs mer

Susanne med familj från Vänersborg i Sverige bodde på Hotel Giolli Nazionale i Rom från den 17. till den 21. maj 2007.

Hej, Rom levde upp till alla våra förväntningar. Hotellet låg centralt, med gångavstånd till alla turistområden, samt turistinformation tvärs över gatan. Hotellet ligger på en stor trafikerad gata, men vi hade inte ont utav detta, då vi hade turen att bo inåt gården. Blev väl bemötta på Hotellet. Tyvärr luktade det rök på rummet. Vi kanske kunde ha begärt icke rökare, men tänkte inte på detta. Väldigt enkel frukost. Bra bemötta utav info italia mvh Susanne

Läs mer
 
search map