Hotell i Rom

Hotel Genio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Et legendariskt hotell med en imponerande takterrass

Om du väljer att bo på hotell eller i lägenhet på din resa till Rom, är en smaksak, men de flesta är eniga om att läget är viktigt - inte minst vill man kunna gå till alla stadens sevärdheter och också ha ett bra urval av restauranger i det närliggande området. Om det sedan också finns en takterrass med utsikt över staden, är det bara ett ytterligare plus. Från takterrasen har du en helt magisk utsikt över stadens tak, och du kan bland annat se rakt in i kupolen på den närliggande Peterskyrkan.

Bättre läge är svårt att finna

Hotel Genio ligger precis bakom Piazza Navona, och det är en spännande upplevelse att vara antingen den första eller den sista turisten på det vackra torget. Om du tillhör de morgonpigga, kan du också hinna med ett besök i Peterskyrkan innan frukosten - och på så vis undvika de långa köer som de flesta tyvärr hamnar i. Hotel Genio ligger också precis vid den spännande antikvitetsgatan Via dei Coronari, och på några få minuter kan du gå till både Engelsborg, Pantheon, Campo dei Fiori och den Spanska Trappa - bättre blir det inte!

Läs mer om Hotel Genio

Hotel Genio är ett välkänt namn

Hotel Genio har besökts av många genom åren, och trots att hotellet fortfarande officiellt har de fyra stjärnor som det en gång tilldelades, anser vi inte att standarden når upp till detta, utan väljer att ge det 3 solar - och det är helt klart mycket på grund av läget och den härliga takterrassen där de flesta gäster väljer att spendera mycket av sin tid. Men Hotel Genio är fortfarande ett bra val, om du kan se genom fingrarna med att möblemanget är något slitet. Hotellet har en reception, några lounger, en bar, en hiss, en frukostrestaurang och inte minst en takterrass!

Fina och bekväma rum

Rummen på Hotel Genio är fint, men enkelt, inredda i klassisk stil. Rummen är fördelade på flera olika våningar, som alla är förbundna med en hiss. Alla rum har aircondition och värme som är centralt styrt beroende på årstiden. Det finns minibar, telefon, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Det finns fortfarande några enstaka rum där man får röka - fråga i receptionen om det är intressant. Det finns möjlighet att förvara värdesaker i hotellets kassaskåp i receptionen.

Sommarrabatt 2017

Hotellet har utfärdat en sommarrabatt, vilken innebär att du får den fjärde natten gratis vid ett uppehälle på minst 4 nätter någon gång i juni, juli eller augusti 2017. Rabatten är redan avdragen från priserna här nedan.

Läs om rummen på Hotel Genio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

search map