Hotell i Rom

Hotel Genio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Et legendariskt hotell med en imponerande takterrass

Om du väljer att bo på hotell eller i lägenhet på din resa till Rom, är en smaksak, men de flesta är eniga om att läget är viktigt - inte minst vill man kunna gå till alla stadens sevärdheter och också ha ett bra urval av restauranger i det närliggande området. Om det sedan också finns en takterrass med utsikt över staden, är det bara ett ytterligare plus. Från takterrasen har du en helt magisk utsikt över stadens tak, och du kan bland annat se rakt in i kupolen på den närliggande Peterskyrkan.

Bättre läge är svårt att finna

Hotel Genio ligger precis bakom Piazza Navona, och det är en spännande upplevelse att vara antingen den första eller den sista turisten på det vackra torget. Om du tillhör de morgonpigga, kan du också hinna med ett besök i Peterskyrkan innan frukosten - och på så vis undvika de långa köer som de flesta tyvärr hamnar i. Hotel Genio ligger också precis vid den spännande antikvitetsgatan Via dei Coronari, och på några få minuter kan du gå till både Pantheon, Campo dei Fiori, Castel Sant'Angelo och den Spanska Trappan - bättre blir det inte!

Läs mer om Hotel Genio

Hotel Genio är ett välkänt namn

Hotel Genio har besökts av många genom åren, och trots att hotellet fortfarande officiellt har de fyra stjärnor som det en gång tilldelades, anser vi inte att standarden når upp till detta, utan väljer att ge det 3 solar - och det är helt klart mycket på grund av läget och den härliga takterrassen där de flesta gäster väljer att spendera mycket av sin tid. Men Hotel Genio är fortfarande ett bra val, om du kan se genom fingrarna med att möblemanget är något slitet. Hotellet har en reception, några lounger, bar, hiss, frukostrestaurang och inte minst en takterrass!

Fina och bekväma rum

Rummen på Hotel Genio är fint, men enkelt, inredda i klassisk stil. Rummen är fördelade på flera olika våningar, som alla är förbundna med en hiss. Alla rum har luftkonditionering och värme som är centralt styrt beroende på årstiden. Det finns minibar, telefon, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Det finns fortfarande några enstaka rum där man får röka - fråga i receptionen om det är intressant. Det finns möjlighet att förvara värdesaker i hotellets kassaskåp i receptionen.

Läs om rummen på Hotel Genio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Genio

Läs personliga omdömen av Hotel Genio som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Genio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Hotel Genio

Centralt beläget

Hotell med en charmerande gammal inredning. Frukostrestaurangen låg på översta våningen med en fantastisk utsikt över taken i Rom och Peterskyrkan.
Läget är mycket centralt och alla sevärdheter ligger inom gångavstånd.

Läs mer

Perfekt läge

Du kan inte bo mer centralt. Det är gångavstånd till de flesta och de mest berömda sevärdheter och attraktioner. Om man inte vill gå så fungerar det fint med att ta bussen, och det är ett busstopp utanför hotellet.

God frukost som serverades på takterrassen, som även kan benyttas på andra tidspunkter och den har en 360 graders härlig utsikt.

Rent och fint samt bra service

Läs mer

Bra hotell med takterrass som ligger centralt

Hotel Genio är ett jättebra hotell och här får man bra service. Hotellet ligger nära Piazza Navona och har dygnet runt öppen reception. På hotellet var det en fantastisk takterrass och det var här vi åt vår frukost. Man kan även använda terrassen på andra tider på dygnet och det var en härlig utsikt över Roms tak. Servicen på hotellet var toppen och det gäller allt från städning till personlen. Det enda som vi tyckte var ett minus var alla duvor som flög in på takterrassen och satte sig på borden där det fanns mat. Personlaen gjorde allt vad de kunde för att duka av och rensa borden.Vi kan varmt rekommendera hotellet och vi kommer absolut tillbaka igen.

Läs mer

Toppenhotell.

Trevlig personal, en extra eloge till frukostvördinnorna och vår rara städerska ?? Toppen med takterrassen till frukost och för ett avslutande glas vin på kvällen under stjärnorna med det upplysta Rom omkring oss. Lugnt och skönt att få använda terrassen utan servering, massor av folk och musik. Ändra ingenting där.
Vi blev lite förvånade när den taxi portieren beställt åt oss vid hemfärden anlände. Den var inte vit, såsom de reguljära taxibilarna. Det var en risig gammal bil utan ac och med trasiga handtag på insidan i baksätet och en urmodig skev gammal plastvev !!! att veva ner förstrött med. Väl framme tog föraren tag i 50 eurosedlar och sa, 50. Det var överenskommelse om 48 euro, detsamma alla vita taxi tar i fast kostnad. Jag blev sur över det fräcka tilltaget och sa 48 och räckte fram handen. Jag fick 2 euro tillbaka, sticks jag görna lämnat till en förare med sin taxi iordning och som inte tagit det för givet ! Jag tror vi fick en svarttaxi, och det känns inte ok

Läs mer

Bedömning av Hotel Genio

Vi har haft en härlig semester i Rom. Fantastiskt väder och ett fint hotell med bra service, perfekt läge och en underbar takterrass, och tack var det fina vädret kunde vi verkligen njuta av den.

Allt var perfekt.

Läs mer

Bedömning av Hotel Genio

Läs mer
 
search map