Hotell i Rom

Hotel Fiume

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Fiume ligger i en av Roms pittoreska stadsdelar som kännetecknas av gröna parker, spännande attraktioner, lokalbefolkning, utmärkta restauranger och många shoppingmöjligheter.

Arkitektur och lokala hemmafruar

Området runt Hotel Fiume har långsamt utvecklas till en av de mest spännande i Rom. Om du är intresserad av konst och kultur finner du här ett stort utbud av konstmuseer och gallerier och går du efter arkitektur är området kring Coppede Piazza Mincio ett absolut måste, och det är bara 15 minuters promenad från hotellet. Ännu närmare hittar du Piazza Alessandria med en av Roms stora inomhus matmarknader, så här kan du gå och handla med lokalbefolkningen och insupa den lokala atmosfären i Rom. Närmaste tunnelbana är Castro Pretorio men området har även flera bra bussförbindelser till antika centrum.

Takterrass och italiensk design

Hotel Fiume har reception, hiss, bar, flera uppehållsrum, en frukostmatsal samt en mysig terrass på taket som erbjuder en fantastisk utsikt över takåsarna i Rom. Hotellet erbjuder även parkeringsservice.

Rummen

Det finns flera rumstyper som varierar i storlek och inredning, men alla är trevligt inredda och har parkettgolv, telefon, TV, wi-fi, förvaringsbox, minibar, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Fiume

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map