Hotell i Rom

Hotel Fiume

 
Hotel Fiume är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Fiume är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Fiume ligger i en av Roms pittoreska stadsdelar som kännetecknas av gröna parker, spännande attraktioner, lokalbefolkning, utmärkta restauranger och många shoppingmöjligheter.

Arkitektur och lokala hemmafruar

Området runt Hotel Fiume har långsamt utvecklas till en av de mest spännande i Rom. Om du är intresserad av konst och kultur finner du här ett stort utbud av konstmuseer och gallerier och går du efter arkitektur är området kring Coppede Piazza Mincio ett absolut måste, och det är bara 15 minuters promenad från hotellet. Ännu närmare hittar du Piazza Alessandria med en av Roms stora inomhus matmarknader, så här kan du gå och handla med lokalbefolkningen och insupa den lokala atmosfären i Rom. Närmaste tunnelbana är Castro Pretorio men området har även flera bra bussförbindelser till antika centrum.

Takterrass och italiensk design

Hotel Fiume har reception, hiss, bar, flera uppehållsrum, en frukostmatsal samt en mysig terrass på taket som erbjuder en fantastisk utsikt över takåsarna i Rom. Hotellet erbjuder även parkeringsservice.

Rummen

Det finns flera rumstyper som varierar i storlek och inredning, men alla är trevligt inredda och har parkettgolv, telefon, TV, wi-fi, förvaringsbox, minibar, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Fiume

 
 

Gästomdömen av Hotel Fiume

Läs personliga omdömen av Hotel Fiume som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Fiume. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Hotel Fiume

Centralt och bra rum

Härligt centralt beläget hotell med god frukost.

Läs mer

Bedömning av Hotel Fiume

Läs mer

Bedömning av Hotel Fiume

Läs mer

Bedömning av Hotel Fiume

Läs mer

Bedömning av Hotel Fiume

Läs mer
 
search map