Hotell i Rom

Hotel Esquilino

 
Hotel Esquilino är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Esquilino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta turistklass hotell är beläget i en ståtlig byggnad från 1920. Hotellet ligger i centrum precis ovanfær basilikan Santa Maria Maggiore. Det goda läget försämras dock av den kontinuerliga trafiken. På gångavstånd finner man sevärdheter som Trevi fontänen, Spanska Trappan och inte minst Centralstationen varifrån man snabbt kan ta sig till flygplatsen Leonardo da Vinci (Fiumicino).

På hotellet finner man receptionen (24 h) på andra våningen och det finns hiss i byggnaden. Ingången är lite mörk men ej osäker. De totalt 21 rummen rummen (non smoking) är fördelade på på två våningar och är alla utrustade med telefon, satelit-TV, förvaringsbox, aircondition, minibar samt badrum med hårtork. Det finns en frukostrestaurang där det serveras kaffe och lite bröd enligt den italienska frukost traditionen.

Läs mer om Hotel Esquilino

Då det finns både enkelrum, dubbelrum, trippelrum och 4-bäddsrum är hotellet perfekt för grupper som värdesätter det centrala läget. Det finns dock inget konferansrum men vid förfrågan kan man använda frukostmatsalen som konferansrum (efter frukost).

Dölj texten
 
 
search map