Omdömen från Hotel Empire Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Empire Palace

Läs personliga omdömen av Hotel Empire Palace som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Empire Palace. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mysigt hotell med bra service

Det var ett mysigt litet hotell. Vi fickbra service i receptionen och rummen var fina, rena och fräscha. Vi hade bokat ett uppehåll med fruksot och den var helt OK. Lugnt område med några caféer i närheten. Det var inte så långt till närmaste Merto station och okej gångavstånd till flera av de fina sevärdheterna.

Rom som semester-destination

Hotel Empire Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Empire Palace
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Tack för en helt underbar semester

Rom som semester-destination

Hotel Empire Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Empire Palace
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell, men.....

Ett härligt hotell med ett bra läge, men personalen - i vårt tillfälle var det mannen som arbetade i baren och servicen till frukost - de uppförde sig märkligt och har absolut ingen aning om vad service är

Rom som semester-destination

Hotel Empire Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Empire Palace
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Empire Palace

Rom som semester-destination

Hotel Empire Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Empire Palace
Dubbelrum Deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell - fin service - bra upplevelse

Dock kommer vi nästa gång välja ett hotell som ligger lite närmre centrum. Då min man har lite svårt att gå, och vi fick ta taxi till vårt hotell varje gång vi varit ute (upp för en backe) i vackra Rom. Men vi hade en bra upplevelse med att resa med In-Italia och vi gör gärna det igen. Så ros till er.

Rom som semester-destination

Besök Trattoria der Pallaro, Lardo del Pallaro 15, tel: 06/688011488. Stängt måndagar. Fast meny med 4 rätter och 1/2 flaska vin och vatten, samt hemlaga likör till desserten. 25 euro per person.

Eller kanske en tur över till Trastevere och ät på Ristorante Alle Fratte di Trastevere, Via delle Fratte di Trastevere 49, tel: 06/5835775. Stängt onsdagar. Gå också in i kyrkan S. Maria in Trastevere (mycket vacker).

Och så en middag på Hotel Empire Palace, bakom den spanska trappan, på Taverna Flavia, Via Flavia 9/11, tel:. 06/4745214 - 06/4817787. Härlig mat och bra service. ETT RENT NÖJE!

Hotel Empire Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Empire Palace
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbara Rom

Jag och 13-åriga dottern besökte Rom för en långhelg och hade en härlig vistelse i vackra, livliga Rom som dessutom bjöd på strålande sol och 30 grader i solen! Hotellet ligger ca 10 minuters gångväg från centralstationen Termini, i ett lugnare område men ändå med flera mindre restauranger precis runt hörnet. Det fanns en glassbar också några meter bort och av kön att döma var den mycket populär bland italienarna. I närheten fanns också en mindre livsmedelsbutik.
Vi fick ett rum på fjärde våningen in mot innergården, där hotellet har en uteservering, så det var mycket tyst och vi sov gott. Rummet var ganska litet med en dubbelsäng, två nattduksbord, ett skrivbord och en stol samt minibar och tv. I hallen fanns en mindre garderob och safety box. Badrummet var stort och rymligt med dusch med bra tryck i. Det fanns tvål, schampoo, ansiktsservetter och mängder med handdukar i olika storlekar. Allt väldigt rent och fräscht. Tyvärr fick hotellet pga regler från staden inte köra luftkonditioneringen förrän lite senare i april så det var varmt på rummet men vi fick vädra och det gick bra.
Frukosten var som den brukar i Italien, med bröd, flingor, yoghurt, juice mm. Dottern äter glutenfritt och hon fick fina frallor på morgonen så det var inga problem. Överlag är det ofta enkelt att äta glutenfritt i Italien. Personalen på hotellet var hur trevlig och hjälpsam som helst så vi är väldigt nöjda.
Att promenera till Spanska Trappan tog ca 10-15 minuter och på bara några minuter var man i de mer "centrala" delarna av staden. Vill man bo mer mitt i smeten bör man välja annat hotell men för oss var detta toppen då det var tysta omgivningar. På gångavstånd ligger också fina Villa Borgese dit vi gick och strövade runt tillsammans med alla italienska familjer på söndagen. Hemifrån hade vi köpt biljetter till Hop-on-hop-off buss och det finns flera att välja på och den vi valt stannade vid Termini så vi kunde enkelt gå dit och hoppa på bussen. När vi besökt Colosseum ena eftermiddagen var vi trötta i både ögon och ben, då tog vi taxi tillbaks till hotellet och den gick på ca 8 Euro.

Rom som semester-destination

Hotel Empire Palace
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Empire Palace
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
Mikael och Annica från Gnesta i Sverige bodde på Hotel Empire Palace i Rom från den 16. till den 19. mars 2007.

Staden var en stark kontrast till Stockholm och hade ett folkliv, utan fylleri och oroligheter. Men så fanns det poliser överallt. Tiggare fanns det, likaså oron över att bli utsatt för ficktjuvar. Men det gick bra.

Vi sökte oss till de kända platserna och kom därför inte i kontakt med förorten, men det var inte syftet med resan. (Det har vi nog av i vårat yrke). S:t Peterskyrkan gav oss det starkaste intrycket.

Vi bodde på ett mycket trevligt hotell, med bra service, miljö och god frukost - Mycket bra!

Ange ankomsttid till flygplatsen, för att på så sätt säkerställa transporten. Vi gjorde misstaget att räkna själva utifrån när vi landar, bagageutlämning m.m. Detta ledde till missförstånd och lång väntan, men det var inga problem.

Vi fick god service på restaurangerna förutom den sista kvällen. Det var det urdåligt, annars mycket bra. De är ju vana eller trötta på oss turister.

In-Italia d.v.s ni har hjälpt oss på ett fördömligt sätt. Vi fick det vi ville ha. Allt från orderbekräftelse, resebevis m.m. - Mycket bra!
Däremot, som en liten kommentar, blev vi oroliga när vi kom till Köpenhamn när vi ringde och vid något tillfälle inte lyckades få kontakt pga server/växelbyte - Då tänkte vi "oh, nu blir vi blåsta på konfekten"

Sammanfattning.
Det tog oss flera dagar att "komma tillbaka" efter besöket i Rom. Vi åker gärna dit igen, men vi vill prova andra delar av Italien innan dess. Om inte vår dotter tjatar till sig en korttids resa till Rom.
Rom återkommer ofta i våra tankar och samtal vid middagsbordet.
Tack!

In-Italias kommentar

In-Italia är en danskregisterad researrangör med säte i Köpenhamn där även vår svenska avdelning sitter.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Nercia Utbildning från Örebro i Sverige bodde på Hotel Empire Palace i Rom från den 27. april till den 1. maj 2006.

Rom var mycket trevligt och enligt förväntningar. Hotellet höll i stort sett också förväntad klass. Jag hade kanske förväntat mig lite mer moderna (renoverade) rum, speciellt om hotellet ska kunna räknas som lyxigt. Men det var helt OK.
Däremot möttes vi av en mycket otrevlig man i receptionen på måndag morgon när vi checkade ut. För övrigt var personalen mycket trevlig och bra på hotellet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 10 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map