Hotell i Rom

Hotel Duca d'Alba

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här på Hotel Duca d'Alba kommer du att känna dig ytterst välkommen i en lugn och intim miljö med bra service, faciliteter av hög kvalitet och en otroligt vänlig personal. Till allt detta tillkommer det perfekt läget mitt i Monti-området.

Monti-området är livligt

Här är du omgiven av liv, bra vinbarer och trevliga trattorior. Dessutom ligger Forum Romanum och Colosseum endast cirka 300 meter bort från hotellet. Domus Aurea, Piazza Venezia och Campidoglio behöver du bara promenera några få minuter för att besöka. Så njut av en promenad runt i de livliga gatorna om kvällarna, och fråga personalen, var den bästa trattorian ligger. Berömda italienska butiker ligger också runt hörnet från Hotel Duca d'Alba.

Högklassigt och modernt

Hotel Duca d'Alba är designat i en modern stil med några klassiska detaljer. Vi klassar det inte som ett lyxhotell, men det har en form av elegans som kan ge känslan av lyx. Här råder en varm och intim atmosfär, och understryks av att hotellet endast har 27 rum totalt. Servicen är verkligen bra, och faciliteterna är mycket fina för ett litet hotell. I receptionen kan du ställa alla dina frågor, t.ex. var du kan hyra cyklar eller var du kan ställa ditt bagage. Det finns tvätt-service och wifi finns tillgängligt överallt.

Moderna och varma rum

Rummen är utrustade med all den komfort som du kan förvänta dig av ett 4-stjärnigt hotell. Det finns tre olika rumstyper: Standard, Superior och Juniorsuite. Det är primärt storleken som är skillnaden på de tre typerna, men inget rum är mindre än 12 m², och inget är större än 15 m², så relativt små rum. Enligt vår mening är sängarna mycket mjuka och sköna. Alla rum är ljudisolerade, så stök och ljud från grannarna stängs ute för den mesta delen - vi vill dock inte säga att det är 100% ljudisolerat. Alla rum är möblerade i en varm stil och har minibar, värdebox, satellit-TV, telefon, aircondition, badrum med badkar eller dusch, hårtork och gratis skönhetsprodukter.

Läs om rummen på Hotel Duca d'Alba

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Duca d'Alba

Läs personliga omdömen av Hotel Duca d'Alba som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Duca d'Alba. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Duca d'Alba

Bra hotell

Hotel Duca d`Alba tog väl emot oss. Tror till och med att vi blev uppgraderade till ett bättre rum än ursprungligen bokat. Vi hade visserligen bokat en hel vecka. Hotellet låg riktigt bra placerat i förhållande till stora attraktioner. Även om hotellet låg ut mot en livlig gata fungerade de dubbla fönsterna så imponerande bra att kvälls- och nattliv faktiskt inte kunde höras. Personalen var vänlig och kompetent. Frukosten fullt tillfredställande. Fick sängkläderna bytta varje dag.
Turistskatten är den högsta vi har betalat till dags dato : 6 euro per person per dag. Skulle vilja veta vad de pengarna går till?

Läs mer

Mycket nöjda

Vi fick ett riktigt bra rum, vi frågade om vi kunde få balkong och det fick vi. Allt var riktigt fint och utan problem. Frukosten var alldeles utmärkt, helt klart över nivån där man hade kunnat tänka sig att gå ut på stan för att hitta något annat.

Det är ett riktigt bra förhållande mellan pris och kvalitet.

Läs mer
 
search map