Hotell i Rom

Hotel Diocleziano

Njut av semestern på din privata terrass Deluxe rum med privat terrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hela stan inom räckvidd

Oavsett om ditt uppehälle i Rom bjuder på arbete eller semester, kommer Hotel Diocleziano vara ett bra val. Hotellet ligger bra placerat på en stilla sidogata nära Stazione Termini. Med Hotel Diocleziano som utgångspunkt, kan du lätt ta dig runt i stan. De flesta kulturella huvudattraktioner, såsom Pantheon, Fontana di Trevi och den Spanska Trappan ligger inom en 20-minuters promenad från hotellet. Om du föredrar att nyttja offentlig transport, har du också ett stort urval av bussar, och båda metrolinjer, precis utanför dörren.

Mer än genomsnittlig komfort

Hotel Diocleziano ligger i ett gammal palats från 1800-talet, och erbjuder all den komfort du normalt sätt förväntar dig av ett city-hotell - plus lite till. Hotellet har nämligen en SPA-avdelning med gym med moderna maskiner, en sauna och en massagedusch. Olika massagebehandlingar kan bokas på förfrågan. Det är ett härligt område, där du kan slappna av och ladda batterierna efter en dag full med spännande upplevelser.

Gästfriheten är stor och personalen är redo att hjälpa dig med alla önskemål du kan tänkas att ha. De hjälper gärna också till med rekommendationer och idéer till restauranger i närheten.

Dagen startar bra på Hotel Diocleziano. Frukostbuffén bjuder på ett stort urval av varma och kalla rätter - bland annat ägg och bacon, samt naturligtvis nybryggt kaffe och färskpressad apelsinjuice. I baren serveras lättare snacks och förfriskningar, och den är öppen till sent om natten.

Det finns wifi på hela hotellet.

Läs mer om Hotel Diocleziano

Inbjudande och behagliga rum

Hotel Diocleziano har 35 rum i olika kategorier, bland annat deluxe-rum med privat terrass. Alla rum är inredda i en färgrik och inbjudande stil med heltäckningsmattor. Alla rum har som minimum aircondition, gratis minibar (vatten och juice), kassaskåp, vattenkokare till kaffe och te, skrivbord och badrum med toalett, dusch och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Diocleziano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map