Omdömen från Hotel Diana Roof Garden

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Diana Roof Garden

Läs personliga omdömen av Hotel Diana Roof Garden som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Diana Roof Garden. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Diana Roof Garden

Super fint familjerum. Centralt läge (vi ankom med tåg vid kl: 02 på natten). Okej frukost och det var en god restaurang på toppen av hotellet som absolut är värd att besöka.

Rom som semester-destination

Charmig by men det var många människor här och väldigt varmt nu i Juli månad. Vatikanen och Peterskyrkan var fantastiska upplevelser MEN Vatikan museet och det Sixtinska kapell ska man inte besöka under sommaren, utan på våren eller hösten. Det var alldeles för många människor

Hotel Diana Roof Garden
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Diana Roof Garden
Family Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Verkligen bra sängar

Kom ihåg att köpa några bussbiljetter på förhand - när man vandrat runt några timmar, är det skönt att komma hem snabbt. Mycket varmt i augusti, men vilket liv och rörelse i stan!

Rom som semester-destination

Hotel Diana Roof Garden
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Diana Roof Garden
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Tjejresa till Rom

Härligt hotell med fint läge. Promenadavstånd till det mesta. Läcker frukost på vacker takterrass.
Lite litet badrum, men fint rum. Dock lite lyhört.

Rom som semester-destination

Fantastisk stad. Bra idé att gå upp tidigt för att besöka både Vatikanen och Colosseum. Vi undvek köer genom att vara där kl 9 på morgonen. Billig och verkligen läcker mat och dryck i Trastevere. Restaurang Grazia & Graziella kan rekommenderas.

Hotel Diana Roof Garden
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Diana Roof Garden
Trippelrum
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ok hotell, dock kunder servicen varit bättre

Vi hade 4 övernattningar på hotellet. Rummet var ok och rent, frukosten också bra.
Dock var det inte så skönt att sitta på takterrassen på grund av duvor och fågelskit på borden.
Bra centralt läge.
Dessvärre var service både vid incheckning och utcheckning dålig. Det var svårt att komma i kontakt med personalen, och de gav bara korta, avvisande svar.

Rom som semester-destination

Hotel Diana Roof Garden
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Diana Roof Garden
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Skön takterrass

Rent och fint. God frukost. Lätt att ankomma med kollektiv transport.

Rom som semester-destination

Ta med gott om kontanter då många små ställen inte accepterar kort.
Italienare kan vid första ögonkast verka lite kalla, men de visar rätt mycket engagemang och positivt intresse när man först börjar samtala med dem. Vi talade med flera trevliga lokala invånare, både på restauranger och i de lokala affärerna.

Hotel Diana Roof Garden
Rent och fint
Gästvänlighet

Receptionisten hade mått bra av en kurs i att le ;)
Placering

Nära transport, vilket var riktigt skönt. Lite onödvändigt stök utanför, så vi använde oss inte av den utvändiga restaurangen.
 
Själva boendet på Hotel Diana Roof Garden
Trippelrum

Lite lyhört, men det var inte värre då hotellet inte var fullt. Rent och fint, det fattades ingenting. God frukost.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Lite ostabil förbindelse. Delar av rummet hade bra förbindelse.
Restaurang

God frukost och service. Härlig takterrass med barn och kvällsservering. Frukosten njöt vi hav inomhus. Åt goda middagar både på hotellet men även på närliggande restauranger.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Flott takterrass!

Utmärkt hotell, nära offentlig transport, frukosten kan njutas på terrassen.

Rom som semester-destination

Hotel Diana Roof Garden
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Diana Roof Garden
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt semester i Rom

Rom är en otrolig stad. De finns så mycket att se!

Rom som semester-destination

Hotel Diana Roof Garden
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Diana Roof Garden
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Anne-marie med sällskap från Brunskog i Sverige bodde på Hotel Diana i Rom från den 1. till den 5. juli 2012.

Resan till Rom gick utmärkt bra och vi är väldigt nöjda med hotellet. Cerntralt läge, ändå tyst och lugnt. Rent och fint. Bra frukost för att vara i Italien! Tycker också att det var prisvärt. Kan verkligen rekommenderas till andra resenärer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map