Hotell i Rom

Hotel Della Conciliazione

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastiskt läge

Oavsett om du är i Rom i affärer eller bara för nöjes skull, så kan Hotel Della Conciliazione ge dig all den komfort du kan önska dig. Placeringen är fantastisk, på en liten smal gata med lokala byggnader och en mängd kaféer, glassbarer och restauranger i många prisklasser där du kan äta utomhus under våren och sommaren. Peterskyrkan är en av de närmaste grannarna så om du är uppe tidigt kan du undvika den långa kön och avlägga ett besök hos påven innan du återvänder till hotellet för frukost. Både Campo de 'Fiori, Pantheon, Fontana di Trevi och Piazza Navona kan du gå till på ca. 20 minuter. Det finns bra kollektivtrafik i området och bara två minuter från hotellet hittar du en buss som tar dig direkt till centralstationen Stazione Termini. På bara 5 minuter kan du gå till en av Roms bästa shoppinggatorna i Via Cola di Rienzo, där du också hittar en av Roms mysiga inomhus matmarknader.

Modern inredning och bra service

Hotel Della Conciliazione har renoverats under de senaste åren och erbjuder, förutom ett bra och strategiskt läge, också bra kvalitet och komfort. Servicen är bra och det är svårt att inte känna sig som hemma. Den moderna interiören kommer från renoveringen 2015 och bidrar till att ge hotellet en mycket speciell atmosfär. När det gäller faciliteter så är Hotel Della Conciliazione exakt vad du behöver på din resa. Frukostbuffén ingår inte i priset, men är ett bra val om du inte kan nöja sig med en stående kaffe och en croissant med lokala italienarna i närmaste bar. Om du föredrar en frukost på tu man hand är du också välkommen att äta frukosten på rummet. På eftermiddagen och kvällen är loungen den perfekta platsen att njuta av en drink och ett litet mellanmål, och det finns även ett TV-rum om du skulle vilja titta på en av de lokala idrottsevenemang. Det finns ingen parkering på hotellet men om du ankommer med bil finns det flera garage i området. Gratis wi-fi finns tillgängligt på hela hotellet.

Läs mer om Hotel Della Conciliazione

Bo klassiskt och elegant

Hotel Della Conciliazione erbjuder totalt 67 bekväma och ljusa rum och sviter. Alla rum har gratis wi-fi, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Standard-rummen är inte så stora, mäter ungefär 13 välfördelade kvadratmeter, medan sviterna är betydligt större.

Läs om rummen på Hotel Della Conciliazione

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map