Hotell i Rom

Hotel Cisterna

 
Hotel Cisterna är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cisterna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Cisterna ligger mitt i Roms vackra latinkvarter Trastevere bara 2 minuters promenad från den berömda Piazza Santa Maria i Trastevere som fått sitt namn efter kyrkan som ligger på samma ställe.

Trastevere är ett av de mest populära områden i Rom med tvätten hängande mellan de små, smala gatorna och en mängd olika caféer och restauranger.

Läs mer om Hotel Cisterna

Det lilla fina familjeägda hotell är inrett i klassisk, italiensk stil och har endast 19 rum. Det är ett av de få hotell som ligger i denna del av Rom och det är husets fru som står för den dagliga driften. Hon sätter stor ära i att få gästerna till att känna sig som hemma.

Hotellet har ingång från gården där man finner reception, hiss, lobby, bar och frukostrum. Det hör till en liten, vacker trädgård som gästerna kan använda. Närmaste granne är Taverna Cisterna, så när fötterna är trötta finns middagen på nära håll.

Hotellet är inrett i en byggning från 1800-talet och eftersom man måste bevara murarna så har rummen olika storlekar. De är fina men enkelt inredda och har telefon, satellit-TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map