Hotell i Rom

iH Hotels Roma Cicerone

 
iH Hotels Roma Cicerone är inte tillgänglig i dagsläget
iH Hotels Roma Cicerone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det 4-stjärniga iH Hotels Roma Cicerone har varit en favorit på den skandinaviska marknaden under många år. Det ett favorithotell bland affärsresenärer pga hotellets placering och de många fina faciliteter - men "vanliga" turister sätter också pris på en god service.

Med gångavstånd till de flesta

Prati är Roms juridiska centrum och iH Hotels Roma Cicerone ligger i omedelbar närhet av det stora justitiepalatset. Det tar ungefär 10 minuter att gå till Piazza del Popolo och Castel Sant'Angelo, medan tunnelbanestationen Lepanto nås på 5 minuter. Peterskyrkan och Piazza Navona nås på ca. 15 minuter medan en av Roms mest populära shoppinggator ligger endast ett stenkast från hotellet. Här hittar du massor av små specialbutiker men också en inomhus matmarknad där du kan handla tillsammans med lokalbefolkningen.

Goda faciliteter och rummens inredning

iH Hotels Roma Cicerone har en stor reception, lobby, bar, restaurang, konferensfaciliteter och parkering. De nästan 300 hotellrummen är indelade i olika kategorier, men alla snyggt inredda samt utrustade med telefon, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, wi-fi, aircondition, strykjärn / strykbräda samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på iH Hotels Roma Cicerone

 
 

Gästomdömen av iH Hotels Roma Cicerone

Läs personliga omdömen av iH Hotels Roma Cicerone som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av iH Hotels Roma Cicerone. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

OK Hotell med OK läge

Frukost ingick inte i priset men det finns frukostställen i närheten. Värdelöst wifi om man vill arbeta under resan eller reser med barn/tonåringar. Det drar ner på omdömet.
Annars bra rum som vi bodde med två rum med anslutning, praktiskt med två badrum när man åker med tonårsbarn.
OK läge mellan alla sevärdheter men det går förstås att hitta det som är mer centralt ändå.

Läs mer
 
search map