Hotell i Rom

Hotel Cicerone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det 4-stjärniga Hotel Cicerone har varit en favorit på den skandinaviska marknaden under många år. Det ett favorithotell bland affärsresenärer pga hotellets placering och de många fina faciliteter - men "vanliga" turister sätter också pris på en god service.

Med gångavstånd till de flesta

Prati är Roms juridiska centrum och Hotel Cicerone ligger i omedelbar närhet av det stora justitiepalatset. Det tar ungefär 10 minuter att gå till Piazza del Popolo och Castel Sant'Angelo, medan tunnelbanestationen Lepanto nås på 5 minuter. Peterskyrkan och Piazza Navona nås på ca. 15 minuter medan en av Roms mest populära shoppinggator ligger endast ett stenkast från hotellet. Här hittar du massor av små specialbutiker men också en inomhus matmarknad där du kan handla tillsammans med lokalbefolkningen.

Goda faciliteter och rummens inredning

Hotel Cicerone har en stor reception, lobby, bar, restaurang, konferensfaciliteter och parkering. De nästan 300 hotellrummen är indelade i olika kategorier, men alla snyggt inredda samt utrustade med telefon, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, wi-fi, aircondition, strykjärn / strykbräda samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map