Hotell i Rom

Hotel Cecil

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Cecil är ett anrikt medelklass hotell med en familjär och avslappnad stämning. Hotellet ligger på en mindre gata endast några minuters promenad från välkända sevärdheter som bl.a. Spanska Trappan och Trevifontänen samtidigt som du finner shoppinggatorna Via Veneto och Via Condotti i hotellets absoluta närområde.

Faciliteter

På Hotel Cecil finner du reception (24 h) med serviceinriktad personal, läshörna med internet-point, tvättservice, bar och frukostmatsal (buffé) samt sist men inte minst den stora fina takterrassen med panoramisk utsikt över Roms takåsar. Närmaste tunnelbanestation är Barberini som ligger få minuters promenad från hotellet.

Rummen

De totalt 41 rummen är enkelt med fint inredda med alla bekvämligheter. Alla rum är ljudisolerade och utrustade med med telefon, TV, wi-fi, förvaringsbox, aircondition samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork. Notera att hotellet ej kan erbjuda barnsängar vilket betyder att familjer med spädbarn (0-2 år) bör medtaga egen spjälsäng (resesäng) eller sova i föräldrars säng.

Läs om rummen på Hotel Cecil

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Cecil

Läs personliga omdömen av Hotel Cecil som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Cecil. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Cecil

Underbart, centralt hotell

Mycket professionell och behaglig personal med fin service. En lika fantastisk vistelse som vi minns den från när vi bodde på hotellet i oktober 2007??
Frukosten kunde dock vara lite mindre "söt"

Läs mer

OK

Personalen var hjälpsam. Sängen var för hård för mig, men då fick jag byta till ett rum med en äldre mer nedlegad madrass och det hjälpte lite. Rummet var mindre men det var viktigare att kunna sova.

Läs mer

Jag ville ha ett hotel nära tågstationen men jag kan inte påstå att detta hotel låg nära

Läs mer
 
search map