Omdömen från Hotel Capitol

 
Hotel Capitol är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Capitol är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Capitol

Läs personliga omdömen av Hotel Capitol som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Capitol. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Marianne och sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Capitol i Rom från den 6. till den 7. september 2008.

Vi hade bokat hotellrum via er i Florens och Rom. Hotellet i Rom är alldeles utmärkt, ligger nära stationen, är fräscht och hyfsat stora rum. Hotellet i Florens var vi däremot inte så glada för. Det låg nära stationen och det var bra, men rummen var mycket små, mot bakgårdar. Det fanns inte hiss men däremot många trappor. Skillnaden mellan de här två tvåstjärniga hotellen är stor. Visserligen kostde det i Rom något mer, men skillnaden i standard var ju jättestor.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Tore och sällskap från Umeå i Sverige bodde på Hotel Capitol i Rom från den 22. till den 25. maj 2008.

Efter "lite" strul med resväskor och sent flyg kom vi till Rom och Hotel Capitol, ett godkänt Hotell som levde upp till förväntningarna , men inte mer(Spårvagnsgnissel drar ner betyget). Bra läge nära Tågstationen Termini, samt lätt att promenera runt centralt för att se det mesta av Roms sevärdheter. Frukosten lite skral, med lite ansträngning kunde den gett besöket/totalintrycket av hotellet ett bättre betyg .
Vi kan rekomendera de hotell vi bott på och reser gärna med er hjälp igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Vita och familj från Stckholm i Sverige bodde på Hotel Capitol i Rom från den 19. till den 21. maj 2008.

Ja resa gick bra. Bara dålig att det var regnigt väder. Men Rom är underbar, bara svårt att gå runt och se allt med litet barn. Vi gick inte in i några museer, det var så långa köar överallt. Vi bodde i hotel Capitol i Rom. Hotell var ok. Rum var ok, rent och bra städat varje dag. Kanske borde renoveras, var lite sliten. Dubbelrum var ok i storlek, men kändes för litet för att vi hade frågat efter spjälsäng som tog stor plats. Handdukar var inte frotte, liksom som kökshanddukar, men annars rena, nytvättade varje dag. Hade ingen riktig filt, bara lakan och överkast, men behövdes inte riktig, för att det var så varmt. Det hördes lite rinnande vatten i rör och dushande genom väggar, men annars det var tyst och mysigt, inga stora störningar. Det bästa med hotellet var läge, ligger jätte centralt. Så nära allt och precis bredvid Termini tåg centralen. Det värsta med hotellet var frukost, hotell borde inte skriva att de bjuder frukost, för att det var skoj mot gäster, för att jag tycker inte att en hård fralla och kaffe räknas som frukost + om man adderar den otrevliga kvinnan som jobbade där och skällde ut mig för att jag spillde lite te. Jag kände mig som liten utskälld barn (det är ju hennes jobb att städa upp efter gäster). Samt service i frukost rum borde förbättras. När jag kom ner det fanns inte mycket bröd kvar, när jag frågade efter mer bröd, hon var nästan arg på mig att jag frågar och tog en stor papperssäck från golvet och hälde bröd därifrån direkt i korgen (som för grisar). Man kan ju lägga ut fint bröd i korgen. Det är otrevlig mot gäster att göra så.
Rekomenderar när ni reser till Italien: ta med sig massa kontanter samt ta med sig ordbok. Samt stanna hellre i hotell med mer stjärnor, betala lite mer, men det är viktig för trötta turister med bra service, bra frukost och bekväma rum (Vi stannade i Tirenia hotel Continental med fyra stjärnor och den var 10 gånger bättre i service än hotell Capitol). Italien är fint land, bara vi hade ofta problem med bankomater där (kunde inte få ut kontanter när vi behovde, kort ibland helt enkelt plötsligt accepterades inte (medan i restauranger accepterades), trots att vi har den internationella VISA kort, konstig, för att ibland kortet accepterades från samma bank, det var inte bara i Rom, det var overallt: i Tirenia, Pisa) och folk som kunde inte prata engelska (många liksom förväntade att vi ska prata italienska, kändes nästan att de kan engelska men vill inte prata. Pratar envis med oss i självklart italienska (även personal på hotellet), det var omöjligt fråga efter riktning eller saker som vi sökte, vi fick helt enkelt klara oss själva).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map