Hotell i Rom

Hotel Barocco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du har ett perfekt läge

Hotel Barocco ligger i hjärtat av det historiska Rom, endast 40 meter från metrostationen Barberini med utsikt över torget Piazza Barberini. Namnet är utan tvivel inspirerat av barockens mästare Bernini, som bland annat skapat den ikoniska fontänen på torget med samma namn. Om du önskar att utforska Rom till fots, är Hotel Barocco en perfekt utgångspunkt. Bland annat ligger Den Spanska Trappan, Trevifontänen, Piazza Navona och Pantheon inte mer än ca. 10 minuters promenad från hotellet, medan du ska beräkna ca. 30 minuter för att gå till Vatikanstaten eller Colosseum. Colosseum kan dock nås på bara några minuter med metro.

Detta är ett raffinerat hotell

Hotel Barocco kan bäst beskrivas som ett raffinerat hotell, med en varm och intim atmosfär samt med en riktigt hög service. När du ankommer till hotellet kommer du mötas av ett varmt välkomnande i den lilla receptionen, och av personalen som är mycket serviceinriktad och som gör allt för att du ska få en så behaglig vistelse som möjligt. De står naturligtvis också redo att hjälpa dig, om du vill boka en utflykt, en transfer eller ett bord på en av de många bra restaurangerna i stan.

Läs mer om Hotel Barocco

Fyra strålande solar

I förbindelse med receptionen finns ett litet loungeområde och en mindre bar som är öppen från klockan fyra på eftermiddagen. Hotellet har också en både elegant och intim frukostmatsal med ett fint urval på den lilla buffén. Det finns gratis wi-fi på hotellet och om du kommer i bil kan personalen hjälpa till med parkering mot en kostnad av 35 Euro per natt. Hotel Barocco har officiellt fyra stjärnor och även om det varken finns pool eller SPA, så är vi på In-Italia inte i tvivel om att servicen och standarden berättigar till fyra strålande solar.

Klassiska och komfortabla rum

Hotel Barocco erbjuder total 37 eleganta rum i klassisk stil, med utsikt över staden. Inredningen är gemensam för alla rum, men storleken varierar. Alla rum är ljudisolerade och har aircondition, minibar, förvaringsbox, sat-TV, telefon, wi-fi och marmorbadrum med dusch, toalett och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Barocco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map