Hotell i Rom

Hotel Artorius

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det härliga kvarteret Monti

På en av Roms smala, kullerstensbelagda gator mitt i det gamla arbetarkvarteret Monti, ligger det lilla hotellet Hotel Artorius. Större delen av området, som ligger mellan Via Nazionale och Via Cavour, är lugnt och fridfullt, även om det de senare åren har utvecklats till att bli ett av Roms "inne-kvarter". Precis bakom Colosseum hittar du många små intressanta och kreativa butiker med vintagekläder, konst och hantverk och gallerier som ligger gömda i de små gränderna.

Nära stadens sevärdheter

Från hotellet är det endast en kort promenad till Forum Romanum och Colosseum, och de flesta av stadens attraktioner kan nås på mellan 20-25 minuter. Området har en riktigt bra urval av både caféer och restauranger, vilket också betyder att vissa gator kan vara rätt livliga under kvällstimmarna. Du ska inte låta dig skrämmas av de 2 stjärnorna, som är den officiella bedömningen av Hotel Artorius, för komforten är värd minst 3 stjärnor, och det kan finnas många orsaker till att man väljer att behålla den lägre klassificeringen.

Familjär gästfrihet

Lilla Hotel Artorius ligger i ett gammalt palats från 1800-talet och utstrålar värme och gästfrihet. Artorius har varit i familjens ägo i flera generationer, och det märks tydligt då du bor här. Hotellet är inte lyxigt, men bjuder på god komfort till ditt korta uppehälle i Rom. Den kontinentala frukosten består av söta och smakfulla rätter, och inte minst en härligt nybrygd cappuccino - något du inte kan missa. Den lilla gården är en ideal plats att starta dagen på, och här kan du njuta av solens första strålar tillsammans med ditt morgonkaffe och kanske en italiensk tidning? Efter en stressig dag med sightseeing och upplevelser kan du njuta av en förfriskning, eller kanske ta ett lättare snack i baren. Det finns wifi tillgängligt på hela hotellet, och vi rekommenderar att du ankommer med offentlig transport, då parkering i området är ganska dyrt.

Läs mer om Hotel Artorius

Bekväma rum i traditionell stil

Hotel Artorius erbjuder 10 rum i olika kategorier. De är rena, och enkelt inredda, och har aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp, wifi samt badrum med toalett, dusch och hårfön. De flesta rum har en större eller mindre balkong eller terrass, men det är inget vi kan garantera.

Du kan även välja studiolägenhet med litet pentry. Ev. avgifter kan tillkomma. En del rum och studio's ligger i ett annex.

Läs om rummen på Hotel Artorius

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map