Hotell i Rom

Hotel Arenula

 
Hotel Arenula är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Arenula är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger även mycket nära det spännande kvarteret Trastevere som sprudlar av lokalt liv och rörelse. På hotellet väljer du mellan 50 rum med aircondition och eget badrum.

Det centrala lokalområdet

Hotellet ligger på en lugn sidogata i det gamla judiska kvarteret som tyvärr är okänt för de flesta turister. Men i verkligheten är det en hel liten attraktion i sig själv, inte minst pga. dess speciella historia. Området bjuder på flera goda lokala restauranger och det är även här man finner den vackra lilla Piazza Mattei med sköldpaddsfontänen "Fontana della Tartaruga"

Läs mer om Hotel Arenula

Faciliteter

Hotellet har ingen hiss då det är omöjligt att bygga in en hiss i den gamla byggnaden men det är också det enda negativa med hotellet. Det finns å andra sidan reception, litet uppehållsrum, bar och frukostrestaurang på andra våningen där även de flesta rum finns. Övriga rum är fördelade på våningarna högre upp, tredje, fjärde eller femte våningen.

Rummen

Hotel Arenula har totalt 50 fint men enkelt inredda rum som alla är utrustade med telefon, satellit-TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Då hotellet som nämnt är väldigt populärt rekommenderar vi att boka i god tid.

Se fler hotell i Rom >>

Läs om rummen på Hotel Arenula

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Arenula

Läs personliga omdömen av Hotel Arenula som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Arenula. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Arenula

Bedömning av Hotel Arenula

Läs mer

Bedömning av Hotel Arenula

Läs mer

Bedömning av Hotel Arenula

Läs mer
 
search map