Hotell i Rom

Hotel Arcangelo

Exempel på enkelrum standard Exempel på enkelrum standard
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Upptäck Roms lokalmiljö där romarna lever sin vardag, få gator från Castel Sant'Angelo. Du kan lätt komma över bron till Piazza Navona (1,2 km) och Campo de Fiori (1,7 km), men blir du kvar på gatorna vid hotellet och stadsdelen Prati, hittar du kaféer, restauranger och shopping, där romarna själva går.

Takterrassen med fantastisk utsikt

På Hotel Arcangelo du bor i en art-nouveau byggnad som har totalrenoverats enligt vår tids krav om komfort. På översta våningen hittar du hotellets takterrass varifrån du har utsikt över Peterskyrkans imponerande kupol. På takterrassen serveras det drinkar och snacks, men inte frukost. Roof-garden är också den enda platsen på hotellet där det är tillåtet att röka, så du kan betrakta Hotel Arcangelo rökfritt hotell.

Du kan ankomma med bil eller kollektivtrafik

Kommer du till Rom i förbindelse med sommarsemester på Amalfikusten eller på landsbygden i Toscana eller Umbrien så kan du till och med parkera bilen på hotellets parkering. Vill du lämna din bil i garage kan det också göras i närheten. Är du i Rom på en lång-weekend är närmaste järnvägsstation Risorgimento-San Pietro (ca 500 meter). Mot bokning arrangerar hotellet gärna transfer till eller från flygplatsen. Reser ni sent på dagen kan ni lämna ert bagage på hotellet och njuta av sista tiden i Rom. Bussen som tar till flygplatserna i Rom stannar ca 100 meter bort.

Välj det rum som passar dig bäst

Här kan du välja mellan olika rumstyper, där skillnaden är storleken. Rummen är alla utrustade med Wi-Fi hig speed, aircondition, TV, minibar, vattenkokare och eget badrum med hårtork. Det finns ett kassaskåp i receptionen, som kan användas utan kostnad. Frukost serveras som en buffé av godis, som är den italienska traditionella frukost och de produkter som man äter hemma: pålägg, bröd, etc.

Vår rekommendation

Välj detta hotell för att uppleva romarnas Rom. Du har nära till den antika stadskärnan samtidigt som du inte bor med turistmassorna i närområdet av hotellet. Hotellets takterrass är en stor fördel i Rom, där du ofta vill sitta oavsett om du kommer under vår, sommar, höst eller vinter.

Läs om rummen på Hotel Arcangelo

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map