Omdömen från Hotel Ara Pacis

 
Hotel Ara Pacis är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ara Pacis är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ara Pacis

Läs personliga omdömen av Hotel Ara Pacis som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ara Pacis. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gunilla och man från Skövde i Sverige bodde på Hotel Ara Pacis i Rom från den 10. till den 14. september 2009. Dessförinnan hade de besökt Amalfikusten och Hotel Santa Lucia i Minori.

Hotel Ara Pacis i centrala Rom var en stor besvikelse, trestjärnigt var en stor överdrift. Det var ett mörkt och murrigt hotell, mycket litet rum där det bara fick plats ett sängbord till sängarna. Tapeterna var bortnötta här och där och hängde lösa på vissa ställen och tyget på möblerna i foajén trasigt. Belysningen på toa var miserabel och vi fick fylla papperskorgen med vatten till hjälp för att kunna spola ordentligt i toaletten. Höjden var ändå när vi fick trasiga lakan. Sedan tidigare vet jag att de trestjärniga hotellen i Rom inte alltid är några höjdare, men det här var nog det sämsta boendet vi haft på någon semesterresa. Bilderna på hotellet på er hemsida stämde inte med vår verklighet, det gick t ex inte att ta sig ut till takterassen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Irene och vänner från Nyköping i Sverige bodde på Hotel Ara Pacis i Rom från den 12. till den 15. mars 2009.

Rom är en jättetrevlig stad och det finns hur mycket som helst att titta på om man tycker om historia.
Hotellets placering i Rom var riktigt bra. Lagom långt till det mesta. Men vi blev besvikna på rummen, som inte alls levde upp till dom förväntningar man fick efter bilderna på internet. Det var små och slitna rum med flagnande färg på väggarna efter fukt från duschen. Det fanns säkert rum som såg ut som på bilderna, men säkert till ett högre pris, men då borde man skriva så på Internet så man slipper känna sig lurad. Däremot var frukosten ok, ingen lyx direkt men helt ok.
Bra service på hotellet och trevlig personal. Det fungerade väldigt bra att boka genom InItalia.

In-Italias kommentar

Flera av de sämre rummen ligger under renovering och förväntas vara klara under året 2009.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map