Hotell i Rom

Hotel Anglo Americano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det ståtliga palatset Palazzo Barberini byggdes i början av 1600-talet och rymmer i dag ett av Roms fina konstmuseum. Närmaste granne är torget Piazza Barberini. Hotel Anglo Americano ligger i en byggnad med anor från 1700-talet bara några meter från Piazza Barberini så du kan nästan känna historiens vingsus när du går ut på gatan.

Vid Piazza Barberini

På Hotel Anglo Americano du bor på gångavstånd till de flesta av Roms sevärdheter, men samtidigt tar det bara några minuter att gå till Piazza Barberini där du hittar både tunnelbana och flera busslinjer, så du transporteras snabbt runt i den Eviga Staden. Från entrén på Via Quattro Fontane (den 4 fontäners gata) går du rakt in i receptionen. På under 10 minuter kan du promenera till både Trevifontänen och Spanska trappan, som båda är bland de främsta sevärdheterna i Rom och vackert upplysta på natten - så mer romantiskt blir det inte. Området är också starkt präglat av både kaféer och restauranger, och det finns även en trevlig biograf på Piazza Barberini.

Bra att veta om hotellet

Hotellet har hiss, lobby, frukostmatsal och wi-fi (6 euro per dag). Kommer du med bil kan de hjälpa till med parkering. Tänk bara på att föranmäla din ankomst då det är förbjudet att köra in i centrum utan tillstånd.

Väl mellan olika rum

Hotel Anglo Americano erbjuder ca. 114 rum som varierar i storlek och inredning. Alla rum är trevligt inredda med moderna möbler och utrustade med aircondition, minibar, förvaringsbox, TV, telefon, wi-fi (6 euro per dag).

Läs mer om Hotel Anglo Americano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map