Hotell i Rom

Hotel Anglo Americano

 
Hotel Anglo Americano är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Anglo Americano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det ståtliga palatset Palazzo Barberini byggdes i början av 1600-talet och rymmer i dag ett av Roms fina konstmuseum. Närmaste granne är torget Piazza Barberini. Hotel Anglo Americano ligger i en byggnad med anor från 1700-talet bara några meter från Piazza Barberini så du kan nästan känna historiens vingsus när du går ut på gatan.

Vid Piazza Barberini

På Hotel Anglo Americano bor du på gångavstånd till de flesta av Roms sevärdheter, men samtidigt tar det bara några minuter att gå till Piazza Barberini där du hittar både tunnelbana och flera busslinjer, så du transporteras snabbt runt i den Eviga Staden. Från entrén på Via Quattro Fontane (de 4 fontänernas gata) går du rakt in i receptionen. På under 10 minuter kan du promenera till både Trevifontänen och Spanska trappan, som båda är bland de främsta sevärdheterna i Rom och vackert upplysta på natten - mer romantiskt än så blir det inte. Området är också starkt präglat av både kaféer och restauranger, och det finns även en trevlig biograf på Piazza Barberini.

Bra att veta om hotellet

Hotellet har hiss, lobby, frukostmatsal och Wi-Fi (mot avgift). Kommer du med bil kan de hjälpa till med parkering. Tänk bara på att föranmäla din ankomst då det är förbjudet att köra in i centrum utan tillstånd.

Välj mellan olika rum

Hotel Anglo Americano erbjuder ca. 114 rum som varierar i storlek och inredning. Alla rum är trevligt inredda med moderna möbler och utrustade med luftkonditionering, minibar, förvaringsbox, TV, telefon och Wi-Fi (mot avgift).

Läs mer om Hotel Anglo Americano

Läs om rummen på Hotel Anglo Americano

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Anglo Americano

Läs personliga omdömen av Hotel Anglo Americano som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Anglo Americano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Hotel Anglo Americano

Helt och rent hotell med bra belägenhet. Väligt trevlig och hjälpsam personal. Frukosten var OK

Läs mer

Bedömning av Hotel Anglo Americano

Läs mer

Bedömning av Hotel Anglo Americano

Läs mer

Blir av med väskan

Vi hade blivit av med en väska på flygplatsen, och angav hela hotellets adress och telefonnummer.
När jag inte hade hört något varken söndag eller måndag så frågade jag i receptionen på tisdag morgon om de hade hört något, och ja det hade de, men vår väska hade hamnat på ett annat hotell och en felaktig väska på vårt hotell, men de skulle nog kunna rätta till detta samma dag. Sent på eftermiddagen frågade jag igen angående vår väska, efter ett samtal med det andra hotellet får jag veta att om vi vill ha väskan idag så måste vi själva hämta den, vilket vi också gjorde, men det är verkligen dålig service, hotellet hade haft väskan (den felaktiga) sedan måndagen utan att ge oss besked eller göra något åt det. Mycket besviken.

Läs mer
 
search map