Hotell i Rom

Hotel Anfiteatro Flavio

 
Hotel Anfiteatro Flavio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Anfiteatro Flavio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du gärna vill bo centralt men bortom de värsta turistströmmarna är Hotel Anfiteatro Flavio ett bra val. Du bor nämligen i Monti som är det nya, hippa innekvarteret med små vintage-butiker, restauranger, barer och gallerier. Samtidigt ligger Forum Romanum endast 10 minuter bort till fots. Vågar du prova att bo någon annanstans än vid Campo di Fiori så är detta en möjlighet för dig att uppleva en prisvärd semester i Rom.

Butiker, restauranger och kulturarv utanför dörren

Framför hotellet löper gatan Via dei Serpenti. Om detta gatunamn inte säger dig någonting, så kanske Colosseum gör det? Den stora amfiteatern ligger nämligen i slutet på denna gata. Vidare, är granngatan Via Nazionale, som är full av italienska butiker. Flertalet kända kulturella sevärdheter är inom promenadavstånd från hotellet. Och området består av många små, trånga, kullerstensbelagda gator, fulla av trevliga restauranger som serverar välsmakande mat. Om du vill ta dig runt med offentlig transport, är den närmsta metrostationen Cavour, som ligger ca. 400 meter från hotellet.

Läs mer om Hotel Anfiteatro Flavio

Faciliteter och tjänster

Om du vill spendera en del tid på hotellet, kan du nyttja några av de faciliteter och tjänster som hotel Anfiteatro erbjuder dig. Hotellet har en terrass på taket, där du kan slappna av efter en dag full av sightseeing - eller varför inte starta dagen med en tidning och en cappuccino i morgonsolen innan du beger dig ut? Hotellet är beläget i en byggnad från 1800-talet och är utspritt på 3 våningar. Det finns hiss, och på alla våningar finns wifi tillgänglig. Personalen pratar engelska och är hjälpsamma med alla dina frågor. Frukosten är ganska enkel, med några av de typiska italienska söta kakorna som du kanske känner igen från några av dina tidigare besök från italienska hotell.

Rum och lägenheter

Observera att allt på detta hotell är med fokus på att du ska få valuta för pengarna, men med det sagt så finns här tillräckligt med komfort för att njuta av en god natts sömn - rummen är dekorerade på ett mysigt, men enkelt, vis och är inte för stora. Totalt hittar du 16 rum och lägenheter i ett annex på andra sidan gatan. Rummen finns som singelrum, dubbelrum, dubbelrum m. extrabädd och till och med ett familjerum för 4 personer. Alla är utrustade med aircondition, TV, värdebox, hårtork, en-suite badrum med dusch, och det finns en kyl i rummet.

Lägenheterna på andra sidan gatan har samma utrustning, samt ett kök för privat bruk. Om du vill köpa till frukost på hotellet, är det inga problem att ordna. Bor du mer än fem nätter i lägenhet så tillkommer en avgift för städning.

Läs om rummen på Hotel Anfiteatro Flavio

Dölj texten
 
 
search map