Omdömen från Hotel Andreotti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Andreotti

Läs personliga omdömen av Hotel Andreotti som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Andreotti. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra komfort och vänlig personal

Trevligt hotell, lätt att ta sig till från Termini och på gångavstånd (m bra skor) till allt.
Vacker gammal hiss m smidesjärn och allt.
Rummet snyggt och fint städat.
Verkligen inget att vara missnöjd med

Rom som semester-destination

Rom är helt enkelt helt fantastiskt, det är en kliché, men det är sant.
Operan i Rom är en upplevelse, mycket plysch och guld, du kan välja att sitta i en trevlig lodge och visas runt av den vänliga personalen. Romarna i sina häftigaste kläder och går graciöst framåt, inte som danskar.
Ät gott i restaurangen Paris i Trastevere och på Otello alla Concordia mot Spanska trappan.
Beställ biljetterna m guide till de Vatikanmuseerna och få en upplevelse för livet.

Hotel Andreotti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Andreotti
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Helle från Sunds bodde på Hotel Andreotti i Rom

Vi har tidigare bott över natten på Hotel Andreotti, det var därför vi valde det igen.
Stil, atmosfär och massor av charm - till ett vettigt pris.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Birgitte & Bent fra Silkeborg boede på Hotel Andreotti i Rom

En typisk Rommerskt Hotel - med mycket röd sammet! Centralt beläget och bara 5 minuters promenad från bussen och även gångavstånd till många attraktioner. Utmärkt för priset och bra frukostbuffé.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Maria och Carlo från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 18. till den 20. juli 2012. Innan dess hade de bott på Cantine Cesani i San Gimignano.

Vi är väldigt nöjda med både Cantine Cesani och Hotell Andreotti. Vi kände oss välkomna från början och blev alltid bemötta med respekt och vänlighet. Mycket serviceinriktad, flexibel och problemlösningsfokuserad personal. Rena och mycket fina rum. Frukosten i Hotel Andreotti var fantastisk, med variation och fina varor. Bra att den var mellan 7 och 10. Det enda vi inte var nöjda med var att frukosten var nästan slut om man åt 9:30, vilket inte motsvarar den professionalitet och god service som kännetecknar hotellet för övrigt. Vi är också nöjda med er service och bokningssystem.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Marie och resesällskap från Kalmar i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 14. till den 19. oktober 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt boende på hotell Andreotti. Det var bättre än vi hade räknat med. Vi tyckte att vi fick mycket för pengarna.
Centralt, fina rena rum och en jättegod riklig frukost.
Vi kommer att rekommendera detta hotell till alla som ska till Rom.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Sylvia och Kjell från Särö i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 2. till den 3. mars 2011.

Hotel Andreotti var toppen, nära till Termini. Rummet trevligt, badrummet fräscht. Vi hörde ingen trafik. Personalen vänlig. Där hade vi gärna stannat flera nätter. Ett stort plus och tack också,för all information du gett oss och hur snabb och okompliserad all kontakt har varit. Vi återkommer gärna och rekommenderar in-Italia givetvis.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map