Hotell i Rom

Hotel Andreotti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Andreotti är en ganska speciell upplevelse. Inredningen är både pampig, stilren och på många vis överväldigande. Man får verkligen lust att sätta sig tillrätta i den trevliga loungen med tillhörande bar för att inte tala om frukostrestaurangen med dess fina urval.

Familjeägt hotell

Familjen Mariani som har ägt och drivit hotellet i flera generationer sätter stor vikt vid detaljer och hotellet genomgår löpande renoveringar för att hålla standarden uppe. De flesta av personalen har arbetat på hotellet i flera år vilket gör att Hotel Andreotti är ett av de bästa och trevligaste tre-stjärniga hotell i Rom.

Läs mer om Hotel Andreotti

Offentlig transport

Den offentliga kollektivtransporten i Rom är bra och effektiv. Hotel Andreotti ligger ca. 5 minuters promenad från Centralstationen Stazione Termini, så ankommer du med tåget från flygplatsen kan du alltså vara framme på hotellet på ca. 30 minuter. De närmaste metrostationer är Castro Pretorio och Repubblica som täcker in båda metrolinjerna. De ligger endast ca. 5 minuters promenad från hotellet så du enkelt tar dig till både Colosseum och Den Spanska Trappan på under 15 minuter. Flera av Roms lokalbussar har slutstation på Stazione Termini så här kan du också fint ta dig runt med bussar.

Det centrala lokalområdet

Det finns flera spännande sevärdheter i området runt Hotel Andreotti, bl.a. Porta Pia, Dioclezians termer, kyrkan Santa Maria degli Angeli, nationalmuseet och torget Piazza Repubblica, men även Via Nazionale om du inte föredrar den lokala marknaden i de närliggande sidogator. Bland övriga sevärdheter ligger hotellet ca. 20-30 minuters promenad från t.ex. Den Spanska Trappan och övriga antika centrum vilket gör att Hotel Andreottis priser är betydligt lägre än de hotell som ligger helt i det gamla centrum. Så kan du leva med att det är lite längre till vissa sevärdheter får du här ett mycket prisvärt hotell.

Faciliteter och rum

Hotellet har en liten reception, lobby, lounge, bar, frukostrestaurang samt en av Roms gamla berömda glashissar. Hotellet är fördelat på tre våningar och precis som i flera gamla romerska palats delar man ingång och hiss med lokalbefolkningen som blivit boende i byggnaden sedan innan hotellet blev till. De totalt 50 rummen är verkligen fint inredda men inte så stora. De är alla ljudisolerade samt utrustade med telefon, satellit-TV, minibar, aircondition samt badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett.

Läs om rummen på Hotel Andreotti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Andreotti

Läs personliga omdömen av Hotel Andreotti som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Andreotti. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra komfort och vänlig personal

Trevligt hotell, lätt att ta sig till från Termini och på gångavstånd (m bra skor) till allt.
Vacker gammal hiss m smidesjärn och allt.
Rummet snyggt och fint städat.
Verkligen inget att vara missnöjd med

Läs mer

Helle från Sunds bodde på Hotel Andreotti i Rom

Vi har tidigare bott över natten på Hotel Andreotti, det var därför vi valde det igen.
Stil, atmosfär och massor av charm - till ett vettigt pris.

Läs mer

Birgitte & Bent fra Silkeborg boede på Hotel Andreotti i Rom

En typisk Rommerskt Hotel - med mycket röd sammet! Centralt beläget och bara 5 minuters promenad från bussen och även gångavstånd till många attraktioner. Utmärkt för priset och bra frukostbuffé.

Läs mer

Maria och Carlo från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 18. till den 20. juli 2012. Innan dess hade de bott på Cantine Cesani i San Gimignano.

Vi är väldigt nöjda med både Cantine Cesani och Hotell Andreotti. Vi kände oss välkomna från början och blev alltid bemötta med respekt och vänlighet. Mycket serviceinriktad, flexibel och problemlösningsfokuserad personal. Rena och mycket fina rum. Frukosten i Hotel Andreotti var fantastisk, med variation och fina varor. Bra att den var mellan 7 och 10. Det enda vi inte var nöjda med var att frukosten var nästan slut om man åt 9:30, vilket inte motsvarar den professionalitet och god service som kännetecknar hotellet för övrigt. Vi är också nöjda med er service och bokningssystem.

Läs mer

Marie och resesällskap från Kalmar i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 14. till den 19. oktober 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt boende på hotell Andreotti. Det var bättre än vi hade räknat med. Vi tyckte att vi fick mycket för pengarna.
Centralt, fina rena rum och en jättegod riklig frukost.
Vi kommer att rekommendera detta hotell till alla som ska till Rom.

Läs mer

Sylvia och Kjell från Särö i Sverige bodde på Hotel Andreotti i Rom från den 2. till den 3. mars 2011.

Hotel Andreotti var toppen, nära till Termini. Rummet trevligt, badrummet fräscht. Vi hörde ingen trafik. Personalen vänlig. Där hade vi gärna stannat flera nätter. Ett stort plus och tack också,för all information du gett oss och hur snabb och okompliserad all kontakt har varit. Vi återkommer gärna och rekommenderar in-Italia givetvis.

Läs mer
 
search map