Hotell i Rom

Hotel Andreotti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Andreotti är en ganska speciell upplevelse. Inredningen är både pampig, stilren och på många vis överväldigande. Man får verkligen lust att sätta sig tillrätta i den trevliga loungen med tillhörande bar för att inte tala om frukostrestaurangen med dess fina urval.

Familjeägt hotell

Familjen Mariani som har ägt och drivit hotellet i flera generationer sätter stor vikt vid detaljer och hotellet genomgår löpande renoveringar för att hålla standarden uppe. De flesta av personalen har arbetat på hotellet i flera år vilket gör att Hotel Andreotti är ett av de bästa och trevligaste tre-stjärniga hotell i Rom.

Läs mer om Hotel Andreotti

Offentlig transport

Den offentliga kollektivtransporten i Rom är bra och effektiv. Hotel Andreotti ligger ca. 5 minuters promenad från Centralstationen Stazione Termini, så ankommer du med tåget från flygplatsen kan du alltså vara framme på hotellet på ca. 30 minuter. De närmaste metrostationer är Castro Pretorio och Repubblica som täcker in båda metrolinjerna. De ligger endast ca. 5 minuters promenad från hotellet så du enkelt tar dig till både Colosseum och Den Spanska Trappan på under 15 minuter. Flera av Roms lokalbussar har slutstation på Stazione Termini så här kan du också fint ta dig runt med bussar.

Det centrala lokalområdet

Det finns flera spännande sevärdheter i området runt Hotel Andreotti, bl.a. Porta Pia, Dioclezians termer, kyrkan Santa Maria degli Angeli, nationalmuseet och torget Piazza Repubblica, men även Via Nazionale om du inte föredrar den lokala marknaden i de närliggande sidogator. Bland övriga sevärdheter ligger hotellet ca. 20-30 minuters promenad från t.ex. Den Spanska Trappan och övriga antika centrum vilket gör att Hotel Andreottis priser är betydligt lägre än de hotell som ligger helt i det gamla centrum. Så kan du leva med att det är lite längre till vissa sevärdheter får du här ett mycket prisvärt hotell.

Faciliteter och rum

Hotellet har en liten reception, lobby, lounge, bar, frukostrestaurang samt en av Roms gamla berömda glashissar. Hotellet är fördelat på tre våningar och precis som i flera gamla romerska palats delar man ingång och hiss med lokalbefolkningen som blivit boende i byggnaden sedan innan hotellet blev till. De totalt 50 rummen är verkligen fint inredda men inte så stora. De är alla ljudisolerade samt utrustade med telefon, satellit-TV, minibar, aircondition samt badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett.

Läs om rummen på Hotel Andreotti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map