Hotell i Rom

Hotel Alexandra

 
Hotel Alexandra är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Alexandra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Alexandra blev byggt år 1910 och drivs sedan dess av samma familj. Det är ett trevligt hotell i art-nouveau stil, beläget på Via Veneto precis vid Piazza Barberini och Via Quattro Fontane. Villa Borghese och den kända Spanska Trappan ligger ca. 10 - 15 minuters gång från hotellet. Den bra belägenheten med närhet till de flesta sevärdheterna i Rom kombineras med stämningsfulla rum och lokaler.

Hotellet är välskött och har trots många renoveringar behållit sin ursprungliga inredning och stil. Hotellets totalt 60 rum är av olika typer:
- Standardrummen är inte speciellt stora. Detta är nog det enda negativa med dem. Alla rum är dock utrustade med aircondition, satelit-TV, minibar, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar.
- De Luxe rummen är större än standardrummen och har samma faciliteter.
- Mini suite rummen har dessutom badrum med vattenmassage.
- Junior suite rummen består av ett stort rum med king-size säng, separat rum med dubbel bäddsoffa och badrum med toalett och badkar.

Läs mer om Hotel Alexandra

Hotellet är utmärkt för de som vill ha en härlig semester i Rom. Dessutom har hotellet möteslokaler som kan användas vid mindre konferanser. Nära entren under Via Venetos gamla träd finns även en paviljong med Alex-café där man kan äta lunch och middag.

Dölj texten
 
 
search map