Hotell i Rom

Hotel Al Manthia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Al Manthia ligger i närheten av huvudgatan Via Veneto, metrostationen på Piazza Barberini, den alltid lika trevliga Spanska Trappan med shoppinggatan Via Condotti och den imponerande Trevi-fontänen.

Inbjudande och trevligt

Hotellet blev delvis renoverat 1996 och är utrustat med de faciliteter som krävs för att kategoriseras som 3-stjärnigt. De nuvarande ägarna renoverar löpande alla rum, varför standarden på rummen kan variera något. Hotellet har en 24-timmars reception, hiss och frukostmatsal och hotellet som helhet är inbjudande och trevligt.

Läs mer om Hotel Al Manthia

36 rum

Hotellet har 36 rum är fördelade på 7 våningar - några av rummen ligger i den omkringliggande byggnader. Alla rum är utrustade med minibar, aircondition, telefon, TV, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Hotel Al Manthia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Al Manthia

Läs personliga omdömen av Hotel Al Manthia som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Al Manthia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Hotel Al Manthia

Room 507

Dubbelsängen var ganska liten för två personer.

Läs mer

Rom

Vi var på resa med vårt barnbarn på 14 år som hade önskat sig en resa till Rom i konfirmationspresent. Vi bokade hela resan genom In-Italia, och det var perfekt rakt igenom. Flygresan, transfer från flygplatsen och hotellet allt utan några som helst problem. Nuovo Hotel Quatro Fontane har en mycket fin placering när det gäller att kunna gå till de flesta sevärdheterna i Rom. Vi tog emellertid taxi till Vatikanen. Det är bra service på hotellet som även rekommenderade en restaurang precis vid sidan om hotellet med supergod italiensk mat. Jag vill gärna rekommendera In-Italia till andra som planlägger en resa till Rom, rakt igenom en superupplevelse.

Läs mer

Fint hotell

Bra service i receptionen, god frukost. Rummet var litet, men det saknades ingenting och det var rent och fint.

Läs mer

Hotellet

Fint hotell med bra service och nära till ALLT

Läs mer

Bra hotell till bra pris

Jättebra läge, god och varierande frukost. Rummet var litet och mörkt men helt fint, trevlig personal.

Läs mer

Hotell med superbra läge

Hotellet är ett lite äldre hotell i den gamla stadsdelen. Rummen är fina och med riktigt bra service. Rena handdukar varje dag. Hotellet ligger så att man kan gå till nästan alla highlights. Det finns gott om restauranger några få hundra meter ner längs en liten sidogata, som ligger 25 meter från stället. Restaurangerna är så bra, att det är en fördel att boka bord.

Läs mer
 
search map