Omdömen från Hotel Adas

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Adas

Läs personliga omdömen av Hotel Adas som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Adas. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anders med sällskap från Katrineholm i Sverige bodde på Hotel Adas i Rom från den 30. april till den 3. maj 2009.

Allt fungerade till vår belåtenhet. Stort tack för hjälpen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Alf och vänner från Västerås i Sverige bodde på Hotel Adas i Rom från den 19. till den 24. mars 2009.

Rom var en mycket intressant stad och hotellet låg mycket bra till med tanke på sevärdheterna.
Eftersom det bara var ett tvåstjärningt hotell stämde det väl ganska väl med förväntningarna. Man får ju vad man betalar för och eftersom läget var bra kan man kanske inte begära mer av hotellet.
Frukosten var ju iofs ganska klen med svenska mått mätt. Det var tur att jag hade med mig förstärkning till frukosten på Marathondagen för den frukost som serverades var inte tillräcklig att springa en mara på. Sen hade de lovat oss att vi skulle få äta frukost kl 7.00 den 22/3 men det kom ingen förrän 7.30 och den 23:e var de ännu senare. Det blev också ganska trångt i frukostmatsalen eftersom de flesta var marathonlöpare och ville äta samtidigt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2009
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Annika och sällskap från Hägersten i Sverige bodde på Hotel Adas i Rom från den 2. till den 4. december 2008.

Rom var en underbar upplevelse - fantastisk stad. I början av december kändes verkligen som den perfekta tiden att vara där - inte så mycket turister, inga långa köer till Vatikanmuseerna och ett underbart höstväder.
Ang. hotellet - läget var perfekt, men mycket traffikljud från gatan utanför. Mottagandet av kvällspersonalen kanske inte det bästa - väldigt korta och ointresserade. Frukosten ok för att vara Italien - men att inte kunna få frukost till 7.00 (utan 7.45) kändes dåligt vilket gjorde att vi fick flyga hem utan.
Jag förstår att ni går ut med att man måste skriva ut alla handlingar och kontakta personal om man kommer sent men det känns lite hysteriskt. Själv blev jag orolig när vi fastnade i trafiken och upptäckte av en slump att vi var tvugna att i god tid meddela om vi kom senare än 19 och kl var 19.30 När jag senare ringde hotellet var ju allt hur lugnt som helst- de hade ju personal där dygnet runt. Informera om det så slipper man ringa i onödan.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ann och sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Adas i Rom från den 3. till den 6. oktober 2008.

Vi var mycket nöjda med läget, rummen personalen, staden folket Ja allt ( förutom frukosten...) Allt var toppen!
Vill gärna åka tillbaka det var dessutom första gången på bed and breakfast Gör gärna om det.
Dessutom tycker jag att ni varit mycket hjälpsamma!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Artorius

Rom, Lazio

Hotel San Remo

Rom, Lazio

Hotel Montreal

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map