Hotell i Rom

Hotel Adas

Det är på detta café du kan köpa till frukost genom hotellet.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta charmiga hotell ligger i Roms historiska centrum på Via Cavour, endast 5 min. promenad från Forum Romanum och Colosseum. Det är en helt unik upplevelse att promenera runt i detta trevliga kvarter om kvällen, och plötsligt få syn på Colosseum i slutet av gatan. Precis bakom hotellet finner du det spännande gamla arbetarkvarteret Monti, som är ett av Roms äldsta. I många år har det varit okänt för turister, men idag har det utvecklat sig till Roms nya latinokvarter, där du hittar ett spännande urval av caféer och goda restauranger - men det är fortfarande också ett området där de lokala romarna föredrar att bo, och där det fortfarande finns många små hantverkare som har sina verkstäder på de mysiga gatorna.

Centralt läge och bra offentlig transport


På grund av det centrala läget, kan du gå till de flesta av Roms alla attraktioner, men om fötterna blir trötta, ligger närmaste metrostation, Cavour, endast ett stenkast från hotellet. Det kan också vara bra att veta, om du ska lite längre bort. Det finns också en del offentliga bussar på Via Cavour, och ankommer du med tåg till centralstationen, Stazione Termini, är det endast ett stop med metron innan du är framme på hotellet.

Läs mer om Hotel Adas

Från studenthotell till ett av Roms bästa 2-stjärniga hotell

Hotel Centro Cavour hette ursprungligen Hotel Adas, och om du har varit i Rom med skolan, är det inte helt otänkbart att du har bott precis här. Genom åren har hotellet nämligen gått från att vara ett billigt studentlogi till att bli ett av de bästa 2-stjärniga hotellen i Rom, med en standard på rummen som är långt bättre än de flesta i samma kategori. Det centrala läget gör att du kan förvänta dig en del ljud från trafiken, även om ägarna har gjort sitt yttersta för att hitta de mest ljudisolerade fönstren.

Bra, men begränsad service

Receptionen som är öppet dygnet runt, ligger på 3:e våningen med hiss, och det är också här du hittar hälften av de totalt 17 rummen, medan resten ligger ett par våningar högre upp. Resten av egendomen utgörs av privata lägenheter, så här kommer du att bo granne med de lokala romarna. I receptionsområdet hittar du också en automat med drycker och kaffe. På grund av den blygsamma storleken, har hotellet ingen möjlighet att servera frukost, men de har ett samarbete på ett närliggande café, där du kan köpa frukost till ett rimligt pris.

Fina och bekväma rum

Rummen är rymliga och snyggt inredda - alla inom de senaste åren. Cirka hälften av rummen vänder ut mot Via Cavour, och den andra hälften mot gården och Monti-kvarteret. Flera av rummen på 7:e våningen har en liten balkong, men detta kan inte garanteras vid bokningen. Alla rum har skrivbord, minibar, telefon, satellit-TV, aircondition samt badrum med dusch, hårtork och toalett.

Läs om rummen på Hotel Adas

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map