Hotell i Rom

Hotel Accademia

Terrass Dubbelrum Dubbelrum - Superior Dubbelrum - Superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Accademia är ett välfungerande tre stjärnigt hotell i Rom. Hotellet är nyrenoverat och belönat för sitt ytterst centrala läge. Här bor du på kort gångavstånd till den populära shoppinggatan Via del Corso samt sevärdheter som Pantheon och Piazza Navona.

Inbjudande lobby och lounge

I hotellets lobby finner du receptionen med tillhörande lounge, bar och frukostmatsal. Vid check-in får du som gäst vouchers som ger fördelaktiga priser i den anslutande restaurangen Grill & Wine Bar. Vill du hellre prova Roms restaurangliv finns ett hav av spännande restauranger i hotellet närområde. I frukostmatsalen serveras en rik amerikansk frukostbuffé.

Viktiga faciliteter

Hotel Accademia är fördelat på fem våningsplan i en byggnad med hiss. Det finns en liten gemensam takterrass samt ett mötesrum för 10 - 20 personer. I mötesrummet finns det gratis wi-fi, projektor och Apple-TV. Bland övriga servicetjänster kan hotellet arrangera tvättning av kläder samt bokning av transfers och restaurangbesök.

Välinredda och moderna rum

De 75 rummen på Hotel Accademia är alla snyggt och modernt inredda i elegant och minimalistisk stil. Samtliga rum är utrustade med badrum med toalett, dusch och hårtork samt telefon, TV (lcd), minibar, förvaringsbox, wi-fi (mot betalning) och aircondition. Hotellet erbjuder även hcp-anpassade rum.

Läs om rummen på Hotel Accademia

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Al Manthia

Rom, Lazio

Hotel Tritone

Rom, Lazio

Hotel Cecil

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

Hotel Cecil

Rom, Lazio

Hotel Al Manthia

Rom, Lazio

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

search map