Hotell i Rom

Hotel Accademia

Terrass Dubbelrum Dubbelrum - Superior Dubbelrum - Superior
 
Hotel Accademia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Accademia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Accademia är ett välfungerande trestjärnigt hotell i Rom. Här bor du på kort gångavstånd till den populära shoppinggatan Via del Corso samt sevärdheter som Pantheon och Piazza Navona.

Inbjudande lobby och lounge

I hotellets lobby finner du receptionen med tillhörande lounge, bar och frukostmatsal. Vill du prova Roms restaurangliv finns ett hav av spännande restauranger i hotellets närområde. I frukostmatsalen serveras en rik amerikansk frukostbuffé.

Viktiga faciliteter

Hotel Accademia är fördelat på fem våningsplan i en byggnad med hiss. Det finns en liten gemensam takterrass samt ett mötesrum för 10 - 20 personer. I mötesrummet finns det gratis Wi-Fi, projektor och Apple-TV. Bland övriga servicetjänster kan hotellet arrangera tvättning av kläder samt bokning av transfers och restaurangbesök.

Välinredda och moderna rum

De 75 rummen på Hotel Accademia är alla snyggt och modernt inredda i elegant och minimalistisk stil. Samtliga rum är utrustade med badrum med toalett, dusch och hårtork samt telefon, TV (lcd), minibar, kassafack, Wi-Fi (mot betalning) och luftkonditionering.

Läs om rummen på Hotel Accademia

 
 
search map