Hotell i Rom

Grandmaster-hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Även om Grand Master Suites ligger i en ganska hektisk del av Rom, hittar du här en oas av lugn och ro när du träder innanför dörren. Geografiskt ligger detta lilla B&B mitt emellan Piazza Popolo och Piazza Venezia, och endast en 5 minuters promenad från den Spanska Trappan och metrostationen Spagna. Själva Colosseum och Vatikanen ligger mindre än en 30 minuters promenad från Grand Master Suites. Kort sagt, du befinner dig i hjärtat av Rom, med riktigt många möjligheter precis utanför dörren.

Liten till storleken, men med stor elegans

Grand Master Suites ligger i en elegant historisk byggnad och är fördelad på flera våningar. När du kommer in, tar du den lilla hissen upp till det ännu mindre receptionsområdet. Storleken på både hiss och reception, matchar lyckligtvis inte storleken på den stora gästfrihet som du kommer att möta när du checkar in här, och atmosfären är lugn och avslappnad. En unik fördel är det gemensamma köket, som du är välkommen att nyttja. På morgonen kan du välja om du vill inta din frukost på ditt rum, eller om du föredrar att äta i den trevliga frukostmatsalen. Frukostbuffén är inte överdådig, vi är ju i Rom, men ger dig ett gott urval av söta och salta produkter att starta dagen med. Glöm inte att be om en nybrygd cappuccino eller espresso. Den lilla gemensamma terrassen är ett klart plus. Det är det perfekta stället att njuta av dagens första solstrålar, medan du dricker din cappuccino. Därutöver finns det en lite lounge, där du kan läsa en bok och slappna av i lugn och ro. Det är wifi i hela byggnaden.

Läs mer om Grandmaster-hotel

Eleganta rum och sviter

Grand Master Suites är ett litet boutique-hotell med endast några få rum, och ett par lägenheter, som vi dock inte har möjlighet att förmedla. Alla rum är dekorerade i en samtida stil och är utrustade med aircondition, wifi, satellit-TV, minibar, möjlighet för att göra kaffe/te, samt ett badrum med toalett, dusch, hårfön och gratis toalettartiklar. Det är möjligt att förvara värdesaker i receptionen. Du kan även välja lägenhet med pentry. De är smakfullt inredda och rymliga. Extrabäddar är i bäddsoffa. Några lägenheter kan ligga i ett annex.

Rummen på Grandmaster-hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map