Hotell i Rom

Grand Hotel Palatino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Roms nya Latinkvarter

Grand Hotel Palatino ligger i ett av Roms äldsta kvarter, nämligen det trevliga kvarteret Rione Monti, som idag håller på att utvecklas till stadens nya Latinkvarter. Här bor du nära allt, och det finns ett bra urval av både caféer och restauranger i området. Hotellet ligger på själva Via Cavour, där du endast är ett stenkast från metrostationen, men också har nära till flera bussrutter utanför dörren. Det tar dig endast ett par minuter att gå till Colosseum och Forum Romanum, och om vi ska ge ett litet tips, så ska du också besöka Michelangelos berömda staty av David i kyrkan San Pietro in Vincoli, som ligger endast 50 meter från hotellet.

Bra faciliteter

Om du är på jakt efter ett litet boutiquehotell med ganska få rum, är det inte här du ska bo, för Grand Hotel Palatino är ett av stadens lite större hotell med cirka 200 rum. Det betyder också, att det ofta nyttjas av större grupper, eller till konferenser, men där är också många individuella gäster som väljer hotellet på grund av dess läge, men också på grund av dess standard. Hotellet har en stor reception, lobby och en trevlig bar där du kan njuta av en kall förfriskning under dagens lopp. Det finns en restaurang på stället, så om du är trött efter dagens utflykter, kan du äta middag på hotellet.

Läs mer om Grand Hotel Palatino

Smakfulla rum med bra bra komfort

Hotel Palatino har inte mindre än 200 rum och suiter i olika storlekar och kategorier. De är alla fint inredda i klassisk stil och med god komfort. Alla rum har som minimum luftkonditionering, satellit-TV, minibar, kassafack (mot tillägg), Wi-Fi, telefon, samt badrum med dusch eller badkar och hårfön. Alla rum är ljudisolerade. Några rum har balkong eller terrass.

Läs om rummen på Grand Hotel Palatino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map