Semesterbostad i Rom

Giubbonari Penthouse

 
Giubbonari Penthouse är inte tillgänglig i dagsläget
Giubbonari Penthouse är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Giubbonari Penthouse vid den trevliga och populära affärsgatan med samma namn, endast två minuters promenad från blomstertorget Campo de' Fiori, ligger i samma byggnad som de fem lägenheterna i Casa Giubbonari.

Utsikt till Roms tak

Denna moderna och ljusa lägenhet ligger på översta våningen i byggnaden med hiss och härifrån har man en praktfull utsikt över Rom från takterrassen. Lägenheten har ett fint kök, satellit-TV och aircondition.

Läs mer om Giubbonari Penthouse

fyrarumslägenhet med 4/7 sovplatser (översta våningen med hiss):
- Lägenheten är fördelad på två våningar och ligger längst upp i byggnaden. På den våning man kommer in på finns en entrè, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt ett en suite badrum med badkar, dusch och toalett (badrummet har inga fönster), två sovrum med två enkelsängar (det ena kan samlas till en dubbelsäng), ett en suite badrum med dusch och toalett samt kök med spis, ugn, kylskåp, diskmaskin och tvättmaskin. På den övre våningen finns ett vardagsrum med soffa, satellit-TV samt matbord och här går man ut på takterrassen som har bord och stolar och en fantastisk utsikt över Roms centrum.

Tack vare det centrala läget kan man gå till i stort sett alla stadens sevärdigheter. Vill man benyttja de offentliga transporterna så finns en lokalbuss i närheten. På torget Largo Argentina som ligger ca. 5 minuter från lägenheten finner man bussar till i stort sett alla delar av Rom samt spårvagn nr. 8 som bl.a. kör till Stazione Trastevere (med vidare tågförbindelse till Fiumicino flygplats) har sin ändhållplats här.

Dölj texten
 
 
search map