Hotell i Rom

Gambrinus Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Älskar du att storstadssemestra eller förlänga en weekend i en sevärd och spännande stad? Ifall du inte redan besökt den italienska huvudstaden, eller kanske vill återse en gammal favorit kan det vara trevligt att spetsa till vistelsen med ett högklassigt och välinrett hotell.

Var är vi?

Det 4-stjärniga boutique hotellet Gambrinus ligger i en lugn och atmosfärrik del av Roms historiska centrum, med närhet till flera spännande platser och sevärdheter. På kort gångavstånd från hotellet finner du bl.a. Via Veneto, Spanska Trappan och Trevifontänen. Bland viktiga avstånd kan vi även nämna centralstationen Stazione Termini (800 m) samt närmaste busshållplats (20 m) med direkt linje till centralstationen. Närmaste tunnelbanestationer är Termini och Castro Pretorio som både ligger inom ca. 800 m.

Faciliteter

Gambrinus Hotel erbjuder en rad faciliteter som underlättar din vistelse i Rom. Receptionen är öppen dygnet runt och personalen bistår gärna med tips och bokning av allt från restauranger till teater och transport i den Eviga Staden. Vidare finns det hiss, lounge bar där du kan njuta av något att dricka efter en dag på stan eller en drink innan eller efter middagen, frukostmatsal där frukosten serveras som buffé (en rik buffé med bröd, sötsaker, pålägg, varma rätter samt juice, te och kaffe) samt wi-fi i alla allmänna utrymmen.

Välinredda rum

De totalt 57 rummen är välinredda och utrustade med all komfort och faciliteter som kan förväntas av ett 4-stjärnigt hotell. Detta innefattar wi-fi (gratis), aircondition och värmeregulering i rummet, satellit-TV, telefon, te/kaffe kit, förvaringsbox, telefon med väckningsfunktion, minibar samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Rome Garden Hotel

Rom, Lazio

Hotel Andreotti

Rom, Lazio

Hotel Rimini

Rom, Lazio

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map