Hotell i Rom

Gambrinus Hotel

 
Gambrinus Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Gambrinus Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Älskar du att storstadssemestra eller förlänga en weekend i en sevärd och spännande stad? Ifall du inte redan besökt den italienska huvudstaden, eller kanske vill återse en gammal favorit kan det vara trevligt att spetsa till vistelsen på ett för många redan bekant hotell.

Lite orientering om var du befinner dig

Hotel Gambrinus liggerstrax intill Porta Salaria, en av stadens portar som tillhörde Aurelia muren. Från hotellet har du ca 1,2 km till den kända parken Villa Borghese och ca 1,6 km till Spanska Trappans topp. På ca en kvart når du Piazza della Reppublica som via Via Nazionale tar dig ner till Piazza Venezia och Forum Romanum. Inom ca 30-40 minuter till fots, beroende på din takt och hur många stopp på vägen du gör förstås, når du Pantheon och Piazza Navona. Till Fontana di Trevi tar det runt en 20 minuter.
Shopping har du på Via del Corso, och dit tar det ca 20 minuter.

Centralstationen Stazione Termini har du också inom gångavstånd (ca 1 km). Närmaste tunnelbanestationer är Termini och Castro Pretorio som både ligger inom ca. 700 m.

Hotellets faciliteter

Gambrinus Hotel erbjuder en rad faciliteter som underlättar din vistelse i Rom. Receptionen är öppen dygnet runt och personalen bistår gärna med tips och bokning av allt från restauranger till teater och transport i den Eviga Staden. Vidare finns det hiss, lounge bar där du kan njuta av något att dricka efter en dag på stan eller en drink innan eller efter middagen, frukostmatsal där frukosten serveras som buffé (en rik buffé med bröd, sötsaker, pålägg, varma rätter samt juice, te och kaffe) samt Wi-Fi i alla allmänna utrymmen.

Komfortabla rum

De totalt 57 rummen är välinredda och utrustade med all komfort och faciliteter som kan förväntas av ett 4-stjärnigt hotell. Detta innefattar Wi-Fi (gratis), aircondition och värmereglering i rummet, Sat-TV, telefon, te/kaffe kit, förvaringsbox, telefon med väckningsfunktion, minibar samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Gambrinus Hotel

 
 

Gästomdömen av Gambrinus Hotel

Läs personliga omdömen av Gambrinus Hotel som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Gambrinus Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Gambrinus Hotel

Läs mer
 
search map