Hotell i Rom

Gambrinus Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Älskar du att storstadssemestra eller förlänga en weekend i en sevärd och spännande stad? Ifall du inte redan besökt den italienska huvudstaden, eller kanske vill återse en gammal favorit kan det vara trevligt att spetsa till vistelsen på ett för många redan bekant hotell.

Lite orientering om var du befinner dig

Hotel Gambrinus liggerstrax intill Porta Salaria, en av stadens portar som tillhörde Aurelia muren. Från hotellet har du ca 1,2 km till den kända parken Villa Borghese och ca 1,6 km till Spanska Trappans topp. På ca en kvart når du Piazza della Reppublica som via Via Nazionale tar dig ner till Piazza Venezia och Forum Romanum. Inom ca 30-40 minuter till fots, beroende på din takt och hur många stopp på vägen du gör förstås, når du Pantheon och Piazza Navona. Till Fontana di Trevi tar det runt en 20 minuter.
Shopping har du på Via del Corso, och dit tar det ca 20 minuter.

Centralstationen Stazione Termini har du också inom gångavstånd (ca 1 km). Närmaste tunnelbanestationer är Termini och Castro Pretorio som både ligger inom ca. 700 m.

Hotellets faciliteter

Gambrinus Hotel erbjuder en rad faciliteter som underlättar din vistelse i Rom. Receptionen är öppen dygnet runt och personalen bistår gärna med tips och bokning av allt från restauranger till teater och transport i den Eviga Staden. Vidare finns det hiss, lounge bar där du kan njuta av något att dricka efter en dag på stan eller en drink innan eller efter middagen, frukostmatsal där frukosten serveras som buffé (en rik buffé med bröd, sötsaker, pålägg, varma rätter samt juice, te och kaffe) samt Wi-Fi i alla allmänna utrymmen.

Komfortabla rum

De totalt 57 rummen är välinredda och utrustade med all komfort och faciliteter som kan förväntas av ett 4-stjärnigt hotell. Detta innefattar Wi-Fi (gratis), aircondition och värmereglering i rummet, Sat-TV, telefon, te/kaffe kit, förvaringsbox, telefon med väckningsfunktion, minibar samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Gambrinus Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map