Hotell i Rom

Exe Hotel Della Torre Argentina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det 3-stjärniga Exe Hotel Della Torre Argentina ligger närmare bestämt på ca. 5 minuters promenad från Piazza Navona och det folkliga blomstertorget Campo de' Fiori med trevliga barer och god stämning om kvällen.

Hotell för alla

Hotellet är inrett i ett av Roms äldsta adelspalats och har genomgått en större renovering. Hotellet har många stamgäster och är välbesökt även av affärsresande som värdesätter den professionella och mycket vänliga service som man möts av på hotellet.

Kollektivtransport

Det är lätt att komma till och från hotellet med offentlig transport då det ligger på en av Roms största gator och nära platsen Largo Argentina. Härifrån kan man bland annat ta buss nummer 64 till Termini-stationen eller spårvagn nummer 8 till Trastevere-stationen. Det går tåg till Fiumicino flygplats från bägge stationer.

Faciliteter

Exe Hotel Della Torre Argentina har en liten reception, flera uppehållsrum både på första våningen och i källarvåningen som är inredda på ett trevligt sätt samt en rustik frukostmatsal. Det finns även bar samt möjlighet att hålla möten. Det finns hiss och om där är gäster i rullstol, har hotellet en liten ihopfällbar modell som passar till hissens storlek. Här finns även Wi-Fi i de gemensamma utrymmena. Hotellet har också en liten takterrass varifrån man har utsikt över Roms tak.

Rummen

Alla hotellets rum är fint inredda med klassiska möbler och har badrum med dusch eller badkar och toalett samt hårfön. Det finns telefon, Sat-TV, Wi-Fi, minibar samt luftkonditionering och rummen är ljudisolerade. Det finns möjlighet att beställa rökfria rum samt rum med balkong/terrass.

Läs mer om Exe Hotel Della Torre Argentina

Läs om rummen på Exe Hotel Della Torre Argentina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map