Hotell i Rom

Domus Sessoriana

 
Domus Sessoriana är inte tillgänglig i dagsläget
Domus Sessoriana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Byggnaderna som utgör det nuvarande 3-stjärniga hotellet var ursprungligen ett kloster som byggdes under det 10:e århundrade. Fram till 2009 var det hem för flera olika munkordnar. Hotellet är inrett i byggnaderna som de såg ut på 1800-talet, så det är lätt att känna den gamla kloster andan och den historiska atmosfären.

Hotel med sin egen kyrka

Domus Sessoriana ligger i förbindelse med den imponerande kyrkan Santa Croce in Gerusalemme, och drygt 5 minuters promenad från Roms domkyrka San Giovanni in Laterano. Här hittar du också den närmaste tunnelbanestation, bussar och spårvagnar som tar dig till Roms historiska centrum på kort tid.

Högt till tak och terrass på taket

Det är en imponerande syn att komma gående genom det gröna område som leder fram till Domus Sessoriana som ligger strax till höger om kyrkan. När du kommer in i receptionen kommer du snabbt notera den höga takhöjden samt känslan av att befinna sig i en historisk byggnad. Det finns ett fåtal lounger - men hotellets huvudattraktion är utan tvekan den stora takterrassen där du kan njuta av en imponerande utsikten över hela Roms antika centrum.

Bo i de gamla munkarnas celler

Dagens hotellrum och lägenheter är inredda i de gamla munkarnas celler, och man har i möjligaste mån bevarat det ursprungliga utseendet, men naturligtvis är hela hotellet totalrenoverat så att det uppfyller dagens krav på komfort. Domus Sessoriana erbjuder totalt 60 rum i olika storlekar, alla fint men enkelt inredda med aircondition, satellit-TV och minibar precis som det naturligvis finns privat badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Domus Sessoriana

 
 

Gästomdömen av Domus Sessoriana

Läs personliga omdömen av Domus Sessoriana som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Domus Sessoriana. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Domus Sessoriana

Precis vad jag hade drömt om

Jag hade några sköna dagar, där mina förväntningar infriades.

Läs mer

Sensommarsemester i Rom

En riktigt bra semester på ett härligt hotell, som doftar av lugn och atmosfär. Vänlig och hjälpsam personal, både i receptionen och vid frukosten. Okay frukostbuffé, faten fylldes på hela tiden. Hotellet ligger på gångavstånd från flera sevärdheter och nära Metro och buss. Vi kan rekommendera både hotellet och In-Italia för vänlighet och hjälpsamhet. Vänliga hälsningar fam. Laustrup Nielsen

Läs mer

Ett trevligt hotell och bra utgångspunkt för upplevelser i Rom

Det var en jättefin upplevelse att bo på Domus Sessoriana. Lite speciellt att bo i ett gammalt kloster med en gammal inbyggd kyrka ;-)
Vårt rum var helt fint och det fanns allt som vi behövde. Utsikten från vårt rum var fantastiskt. Vi hade också turen med att få uppleva en mässa i det nedersta kapellet. Personalen var vänlig och serviceminded. Frukosten var typisk italiensk, med flera olika kakor, torrt vitt bröd och kaffe.

Läs mer

Autentiskt.

Härligt och lugnt hotel, men på grund av "originaldörrarna", kan man uppleva en del stök - beroende på grannarna. Bra service och frukost. Ett område som är präglat av lokala invånare. Kan rekommenderas.

Läs mer

Bedömning av Domus Sessoriana

Annorlunda med makalös utsikt!

Läs mer

Bedömning av Domus Sessoriana

Läs mer
 
search map