Hotell i Rom

Domus Sessoriana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Byggnaderna som utgör det nuvarande 3-stjärniga hotellet var ursprungligen ett kloster som byggdes under det 10:e århundrade. Fram till 2009 var det hem för flera olika munkordnar. Hotellet är inrett i byggnaderna som de såg ut på 1800-talet, så det är lätt att känna den gamla kloster andan och den historiska atmosfären.

Hotel med sin egen kyrka

Domus Sessoriana ligger i förbindelse med den imponerande kyrkan Santa Croce in Gerusalemme, och drygt 5 minuters promenad från Roms domkyrka San Giovanni in Laterano. Här hittar du också den närmaste tunnelbanestation, bussar och spårvagnar som tar dig till Roms historiska centrum på kort tid.

Högt till tak och terrass på taket

Det är en imponerande syn att komma gående genom det gröna område som leder fram till Domus Sessoriana som ligger strax till höger om kyrkan. När du kommer in i receptionen kommer du snabbt notera den höga takhöjden samt känslan av att befinna sig i en historisk byggnad. Det finns ett fåtal lounger - men hotellets huvudattraktion är utan tvekan den stora takterrassen där du kan njuta av en imponerande utsikten över hela Roms antika centrum.

Bo i de gamla munkarnas celler

Dagens hotellrum och lägenheter är inredda i de gamla munkarnas celler, och man har i möjligaste mån bevarat det ursprungliga utseendet, men naturligtvis är hela hotellet totalrenoverat så att det uppfyller dagens krav på komfort. Domus Sessoriana erbjuder totalt 60 rum i olika storlekar, alla fint men enkelt inredda med aircondition, satellit-TV och minibar precis som det naturligvis finns privat badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Domus Sessoriana

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map