Hotell i Rom

Domus Romana Hotel

 
Domus Romana Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Domus Romana Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Roms historiska centrum mellan Piazza Barberini och den populära shoppinggatan Via Nazionale finner du ett av Roms mest spännande hotell. Redan utifrån den ganska anonyma gatan dras dina ögon automatiskt till den stora porten, och in mot den pittoreska innergården. Här kan du båda äta din frukost och njuta av något svalkande att dricka efter dagens upplevelser tillsammans med ljudet av porlande vatten från en liten fontän. Domus Romana har också en liten terrass på femte våningen där du kan njuta av utsikten över takåsarna i Rom.

Bo i ett historiskt kloster

Hotel Domus Romana ligger i ett kloster från 1700-talet, och många av byggnadens ursprungliga detaljer har bevarats. Det stora gemensamma uppehållsrummet kännetecknas av imponerande pelare och magnifik dekoration av det vackra taket, men annars är inredningen ganska spartansk.

Sevärdheter i området

Domus Romana ligger 500 meter från Spanska Trappan och Forum Romanum, två av Roms mest besökta sevärdheter medan Quirinalet, Palazzo Barberini och den skräckinjagande kyrkan på torget Piazza Barberini ligger ännu närmare.

Kollektivtrafik

Har du behov av kollektivtrafiken ligger centralstationen Stazione Termini ca. 500 meter från hotellet samtidigt som flera lokala bussar kör på huvudgatan Via Nazionale. Närmaste tunnelbanestationer är Barberini och Repubblica, ca. 5 minuters promenad från Domus Romana.

Faciliteter

Receptionen är bemannad dygnet runt och det finns en lobby med hiss, café, frukostmatsal, mötesrum och internet (mot avgift). De tjocka murarna kan dock göra det till en utmaning att få det att fungera.

Inbjudande rum

Rummen är trevligt men enkelt inredda i klassisk stil och storleken varierar mycket. Alla rum är utrustade med aircondition, TV, telefon med väckningsfunktion, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Ankommer du med bil finns det möjlighet att parkera i garaget Nazionale på Via Napoli (mot avgift).

Rummen på Domus Romana Hotel

 
 
search map