Hotell i Rom

Domus Libera

 
Domus Libera är inte tillgänglig i dagsläget
Domus Libera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett lugnt läge mitt i centrum

Letar du efter ett bra ställe att bo på i centrala Rom, där kvaliteten håller hög klass, så är Domus Libera det rätta valet. Beläget endast 400 meter från Pantheon, 200 meter från Piazza Venezia och 50 meter från Via del Corso (en av Roms mest populära shoppinggator), så blir det knappast bättre. Även Vatikanen liggen endast en halvtimmes promenad bort - om du inte låter dig frestas av alla intressanta sevärdheter på vägen dit vill säga. Du har ett av Roms mest spännande områden precis utanför dörren. Även om Rom är en både livlig och stressig stad, ligger Doms Libera på en av de många lugna gatorna, och det finns ett bra urval av restauranger och caféer i omedelbar närhet.

Härlig gästfrihet

Domus Libera bjuder på en äkta B&B-atmosfär, alltså varm och personlig. Huset ägdes ursprungligen av den italienska renässans-konstnären Sebastiano del Piombo, som var samtida med bland annat Michelangelo, Leonardo da Vinci och Rafael. Den gamla lägenheten är inredd i moden art nouveau-stil, vilket gör rummen ljusa och inbjudande. Färgvalet är noga avstämt och ger rummen en härlig atmosfär och känslan av ett mysigt hem med moden touch. Här kommer du snabbt känna dig som hemma.

Läs mer om Domus Libera

Njut av en romantisk semester

Domus Libera är ett litet B&B med ett begränsat urval faciliteter, som dock vägs upp av dess unika charm. Domus Libera är ett härligt gömställe till en romantisk parsemester, och du kan njuta av utsikten över Rom från den lilla takterrasen. Frukosten kan du njuta av i den lilla frukostmatsalen, och den är både god och varierad - den består bland annat av ägg, bacon, pålägg, ost, yoghurt, färsk frukt, färskpressad apelsinjuice och naturligtvis en god nybrygd kopp italienskt kaffe. Wifi finns tillgängligt på hela Domus Libera.

På grund av ställets blygsamma storlek är receptionen inte bemannad dygnet runt, så det är viktigt att du på förhand informerar din tid för ankomst.

Rymliga och exklusiva rum

Detta lilla B&B har endast 6 rum som alla är mycket smakfullt inredda. Det finns flera olika kategorier av rum, och det är primärt storleken som skiljer dem åt. Alla rum har aircondition, satellit-TV, wifi, gratis minibar med vatten och läsk, vattenkokare, nespresso kaffemaskin, kassaskåp ett stort badrum med "rainfall shower", toalett, hårfön och Hermés toalettartiklar.

Läs om rummen på Domus Libera

Dölj texten
 
 
search map