Semesterbostad i Rom

Dimora Trevi

 
Dimora Trevi är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Trevi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns många åsikter om var Roms absoluta centrum ligger men kan man kalla Trevi-fontänen något annat än central belägenhet? Eller hur?

Denna eleganta och välhållna lägenhet ligger ett stenkast från det berömda vattenkonstverket i ett kvarter där affärer, barer och restauranger är så många att enda problemet är att välja vilken. Lägenheten Appartamento Trevi ligger på 4:e våningen (med hiss) i en vacker byggning på Via Dataria och så behövs det säkert inte flera argumenter för en stor grupp att välja detta boende.

Läs mer om Dimora Trevi

Sexrumslägenhet med 8 sovplatser (4:e / 5:e vån.)
- Lägenheten ligger på två plan och består av stort uppehållsrum, matsal (vi vågar nästan kall det för "Triclinium"), stort kök med flera gasplattor, grill (!), kylskåp och diskmaskin, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett, badkar och dusch. En våning upp finns det ytterligare två sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Vi uppmärksammar att det finns både sneda väggar och lågtliggande bjälkar på denna våning.

Dölj texten
 
 
search map