Semesterbostad i Rom

Dimora Torre Argentina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om hela familjen i flera generationer vill resa tillsammans till Rom, och det måste vara centralt är lägenheten Dimora Torre Argentina ett bra val. För kan man kalla det annat än centralt när man bor endast 200 meter från Pantheon och 400 meter från Campo de 'Fiori?

Högt i tak och hög komfort

Här är de riktigt högt i tak i lägenheten, på de flesta ställe minst 5 meter. Det finns dessutom ett ovanligt fint vardagsum som gör sig utmärkt för avkoppling efter en upplevelserik dag på stan. Alltför ofta är uthyrningslägenheter tråkiga och opersonliga men här finner man något helt annat. Vardagsrummet är stort, smakfullt inrett och har ett fint soffarrangemang. Lägenheten är på det hela taget välmöblerad och utrustad med alla bekvämligheter man kan önska för en vistelse i Rom: aircondition, wi-fi, tvättmaskin och bra köksfaciliteter. Dessutom finns det inte mindre än 120 m² att fördela sig på.
Notera: Vi vill uppmärksamma att det på våningen under lägenheten ligger en vinbar/restaurang som har öppet sent. Detta kan medföra liv och rörelse som hörs i ett av sovrummen.

Läs mer om Dimora Torre Argentina

Trerumslägenhet med 8/10 sovplatser
Lägenheten ligger på andra våningen. Man kommer in genom entrén och genom en korridor som går in i en lång korridor som slutar i vardagsrummet. På denna långa gång finner man märkligt nog ett loft med dubbelsäng, stort vardagsrum med bäddsoffa för två personer, ett välutrustat kök (4 kokplattor, ugn, stor kyl med frysfack, brödrost, vattenkokare och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och på loftet två enkelsängar, ett sovrum med dubbelsäng och ett loft med skrivbord (!), ett badrum med dusch och toalett samt ett badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map