Semesterbostad i Rom

Dimora Giulia

 
Dimora Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger på en lugn sidogata till Via Giulia så man får lugn och ro om natten samtidigt som man har det romerska nattlivet precis runt hörnet.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (2:a, 3:e & 4:e vån.)
- Lägenheten är fördelad på tre våningar med entré på andra våningen och består av ett stort uppehållsrum, litet kök, tre sovrum med dubbelsäng samt två badrum / toaletter. Lägenheten har en 15 ca. m² övertäckt uteplats ut mot gården avskärmad av en hög mur, man sitter alltså inte under öppen himmel. Förutom hiss finns det aircondition och satellit-TV.

Läs mer om Dimora Giulia

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Dimora Giulia

Läs personliga omdömen av Dimora Giulia som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Dimora Giulia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Dimora Giulia

Centralt med bra sovrum

Från lägenheten kan man gå till alla sevärdheter på max 30-40 minuter. Sovrummen är bra och har en bra storlek. Köket har de nödvändigaste sakerna men vardagsrummet är lite trist och det saknas sköna sittplatser, om man är mer än 3 personer. Terrassen ligger inklämd, så ingen sol och stolarna saknade dynor. Det trådlösa nätet fungerade perfekt.

Läs mer

Lägenhet med fantastiskt läge

Åter igen blev vi nöjda med vår vistelse i Dimore Giulia. Trevligt läge, mycket lugnt kvarter och hela Rom runt hörnet, rena bra sängar. Bra service från början till slut. Absolut värt att rekommendera!

Läs mer

Dimora Giulia i Rom

Utmärkt sovrum och badrum. Aircondition fungerade bra. Mycket litet kök och en dålig terrass som är inklämd, varm och utan utsikt. Men lägenheten har ett otroligt bra läge med korta avstånd till alla sevärdheter och en massa bra restauranger i Trastevere.
Allt som allt mycket nöjda med lägenheten när det är för att se Rom man har den.

Läs mer

En instängd lägenhet

Vi var 4 vuxna som ville och eftertraktade :
- En lägenhet i centrala Rom: Önskan uppfylldes
- En lägenhet med 2 badrum: Önskan uppfylldes
- En lägenhet med veranda eller balkong: Inte nöjd alls, knappast såg vi tillräckligt himlen från In-Italien definierar som en balkong. stor besvikelse
- En lägenhet med kök, det fanns ett kök med 2 kokplattor (propan), sparsamt kock redskap, var ugnen bort och det var knappast plats för fyra vid matbordet
Dessutom kallas avfallshantering på alla klockor i blocket varje morgon innan 08:00 för att få någon att öppna ytterdörren .
Det var bara postat en uppsättning handdukar för varje person, som är för liten för att åtta dagars vistelse.

Läs mer

Super läge, om du inte går upp i logi, utan bara vill ha ett ställe att sova.

Denna lägenhet ligger extremt centralt i Rom, ca. 3-400 meter från Farnese Palatset och torget Campo de'Fiori, där det på sistnämnda är mycket trevligt och stämningsfullt, från tidig morgon till sen kväll. Men lägenheten bör endast väljas om man är likgiltig med om det är ljust eller mörkt utomhus då det stort sett inte finns fönster, och dem som finns, vänder ut till en stängd altan på en bakgård. Dessutom kan den heller inte rekommenderas åt gångbesvärade, för även om det finns hiss upp till lägenheten ska man upp och ner för trappor till alla lägenhetens rum.

Läs mer

Semester i Rom

Vi har kommit hem från en flammande semester i Italien.
Lägenheten har inte helt levt upp till våra förväntningar, köksbordet var litet till 4 personer, bra att vi inte var 6 personer som lägenheten är beräknad till.
Terrassen är inte så trevlig som det ser ut på bilderna, alla blommor är vissna och stolarna som är där är instabila.
Vardagsrummet är sparsamma, där är endast plats till 2-3 personer i soffan annars får köksstolarna användas. Tvättmaskinen kördes oavbrutet i 2 dagar - trodda att vi fick använda den, men när damen var klar och vi gick ner för att tvätta så stod det don't touch.
Trycket i toaletten var inte ok och det ser vi att andra också har klagat på.
Köksvasken är förstoppad.
Sängarna är fantastiska! Annars har det varit en bra semester - Rom är fantastiskt!

Läs mer
 
search map