Semesterbostad i Rom

Dimora Crociferi

 
Dimora Crociferi är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Crociferi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I hjärtat av Roms vackra centrum finner man Dimora Crocifieri. Många av de imponerande sevärdheterna ligger på behagligt gångavstånd och den vackra Trevi fontänen ligger precis runt hörnet. I närheten finns matställen och caféer men även shoppingmöjligheter.

Enkelt möblerad men hemtrevlig

Lägenheten ligger på fjärde våningen i en byggnad utan hiss på Via Crociferi. Lägenheten är trevligt men ganska enkelt möblerad och utrustad med aircondition, tvättmaskin, diskmaskin, satellit-TV samt telefon. Träbjälkarna i taket skapar en mysig stämning.

Läs mer om Dimora Crociferi

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (4:e vån.)
- Lägenheten består av matrum samt kök med diskmaskin och gasspis med ugn, stort uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng med eget en-suite badrum (badkar) och ett sovrum med två enkelsängar med egen liten toalett med dusch. Det finns möjlighet för två extra sovplatser i lägenheten.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Dimora Crociferi

Läs personliga omdömen av Dimora Crociferi som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Dimora Crociferi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mysig men sparsam lägenhet, riktigt centralt

Lägenheten är riktigt centralt belägen och vi hade en väldigt trevlig vistelse, bortsätt från:

Att duschen i det ena badrummet var defekt och toalettlocket på det andra badrummet också var sönder, samt att diskmaskinen i köket saknade ett hjul på nedersta hyllan och inte fungerade som den skulle. Duschen blev reparerad under vistelsen så det var bra.

Vi har också kommit hem med en del kliande märken på kroppen (några av oss) och är rädda för att vi har fått med oss vägglöss, men vi är inte helt säkra. Stick på delar av kroppen som är täckta med kläder pekar dock på insekter från sängarna och inte från utomhusvistelser.

Saknade också vinglas och andra glas generellt.

Läs mer

Peter och familj från Vallentuna i Sverige bodde på Dimora Crociferi i Rom från den 15. till den 19. april 2008.

Tack för allt, det funkade jätte bra, lägenheten är bra men TV och dyligt funkar ej, samt att det fanns inga extra glödlampor och sådanna små saker. Den ena sängen var kanske för liten för att vara för två personer egentligen, men om man är kär så funkar det.

Läs mer

Bedömning av Dimora Crociferi

Läs mer

Bedömning av Dimora Crociferi

Läs mer

Bedömning av Dimora Crociferi

Läs mer

Bedömning av Dimora Crociferi

Läs mer
 
search map