Omdömen från Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Läs personliga omdömen av Crowne Plaza Rome - St. Peter's som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Crowne Plaza Rome - St. Peter's. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Generellt sett ett fint hotell, bra frukost och bra pool.

Förbättringar: prisren i baren, t.ex. 6 Euro för en liten öl är för dyrt. Kan inte förstå att man ska behöva betala för internet nuförtiden.

Crowne Plaza Rome - St. Peter's
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Crowne Plaza Rome - St. Peter's
Trippelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Dorthe fra Danmark boede på Hotel Crowne Plaza i Rom

Ja, det var som vanligt en semester som man inte ville resa hem ifrån så ör det när du reser med In-Italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Örjan och Teresia från Karlstad i Sverige bodde på Hotel Crowne Plaza i Rom från den 20. till den 24. juli 2011.

Tack, vi har haft en fin resa till Rom. Hotellet var riktigt bra, frächt och med bra service. Utepoolen var ett stort plus, där vi tillbringade de varmaste timmarna på dagen. Bra också att hotellet ordnade fri shuttle till centrum. Kanske att vi önskat fler tider att välja på, men det var en utmärkt service. Ett utmärkt hotell att kombinera en storstads-solresa på!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Januari 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Björn med familj och vänner från Västerås i Sverige bodde på Hotel Crowne Plaza i Rom från den 27. till den 30. juli 2009.

Boendet i Rom var mkt bra. Hotellet var mkt prisvärt. Bra rum, en fantastiskt frukostbuffe. Trevligt poolområde. Låg en bit utanför centrum men det var mkt lätt att komma in till centrum. Nästa gång vi åker till Rom kommer vi bo på samma hotell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map