Hotell i Rom

Corso Vittorio 308 B&B

 
Corso Vittorio 308 B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Corso Vittorio 308 B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Värme och gästfrihet

Så snart du går innanför portarna på Corso Vittorio 308, kommer du lägga märke till den uppriktiga varma gästfriheten. Personalen är alla mycket professionella, och glada att kunna göra din vistelse så bra som möjligt. Även om urvalet av faciliteter är begränsat, är vi säkra på att du kommer känna dig som hemma här.

Frukostbuffén bjuder på ett stort urval produkter, varav många är hemlagade. Du kan njuta av en kopp te eller kaffe, och läsa en bok från biblioteket i den gemensamma loungen. Det finns gratis wifi överallt på Corso Vittorio 308.

Fantastiskt läge

Läget är också riktigt bra, för du bor så centralt som det nästan går, precis vid huvudgatan Corso Vittorio Emanuele, och mitt emellan Peterskyrkan och Piazza Navona - så du kan promenera till det mesta.

Gratis minibar

Corso Vittorio 308 har 5 varma och rymliga rum. Det finns olika rumstyper, och alla har som minimum aircondition, sat-TV, gratis minibar, vattenkokare och kaffe/te samt kassaskåp. Badrummen har antingen badkar eller dusch, hårtork samt gratis toalettartiklar.

Läs mer om Corso Vittorio 308 B&B

Dölj texten
 
 
search map