Hotell i Rom

Colonna Palace Hotel

Mötesrum Dubbelrum Enkelrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Roms historiska centrum präglas av atmosfär och stadens alla främsta sevärdheter ligger i direkt anslutning till hotellet. Som närmaste granne till Roms parlament på Piazza Montecitorio är omgivningarna pampiga och du kan njuta av livet på Colonna Palace härliga takterrass på första parket till Italiens politiska händelser.

Här har du gångavstånd till det mesta

På Colonna Palace Hotel har du mindre än 10 minuters promenad till Roms viktigaste sevärdheter som Spanska trappan, Trevifontänen, Pantheon, Piazza Venezia och Piazza Navona, så mer centralt blir det inte! Den stora shoppinggatan Via del Corso ligger precis utanför dörren och det är endast en 10-minuters promenad till de närmaste tunnelbanestationerna Spagna och Barberini. Restauranger och mysiga caféer finns nära och urval i alla prisklasser.

Mysiga salonger med stil

När du bor på Colonna Palace Hotel är det nästan så man önskar en regndag under vistelsen, för att bara kunna stanna kvar och njuta av den eleganta miljön på hotellet. Hotellet erbjuder reception, hiss, café, bar, lounge / allrum, frukostmatsal på taket, takterrass med jacuzzi, konferensrum, service för affärsresenärer och möjlighet till Wi-Fi, tvättservice och parkering.

Sov gott i den eleganta miljön

Hotellet har 100 rum i olika kategorier som alla är trevligt inredda samt utrustade med Wi-Fi (mot betalning), luftkonditionering, kabel/satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork.

Läs om rummen på Colonna Palace Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map