Semesterbostad i Rom

Casa Tiziano

 
Casa Tiziano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Tiziano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Tiziano ligger på den trevliga gatan Borgo Pio, som ligger i ett av Roms vackraste gamla kvarter i området omkring Vatikanen och bara 5 minuters gång från själva Peterskyrkan.

Lägenheten ligger på gångavstånd från Piazza Navona, Ängelsborgen och den fantastiska affärsgatan Via Cola Rienzo där man bl.a finner en stor övertäckt marknad samt Roms bästa delikatessaffär Castroni. Området är ett av Roms äldsta och det är fullt med liv och rörelse, små caféer och trevliga restauranger. Metrostationen Ottaviano-San Pietro ligger även nära lägenheten.

Läs mer om Casa Tiziano

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (3. vån. utan hiss):
- Lägenheten ligger på tredje våningen och är ca. 90 m². Den är rymlig och består av entré, uppehållsrum med kokvrå med bl.a. ugn och 4 gasplattor, bäddsoffa för 2 personer samt bord för 6 personer, två sovrum med två enkelsängar, som kan sättas ihop till dubbelsäng samt två badrum. Det ena har toalett och dusch och det andra toalett och badkar.

Dölj texten
 
 
search map