Semesterbostad i Rom

Casa Santo Spirito

 
Casa Santo Spirito är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Santo Spirito är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ni kan inte fråga oss exakt hur stor denna lägenhet är, men stor är den! Det är ytterst ovanligt, att uthyrningslägenheterna i Rom är så stora som denna, och då läget samtidigt är central, och kvalitén riktigt bra, desto större orsak att glädja sig över Casa Santo Spirito.

Vi är ca 50 meter från bron till Castel Sant'Angelo, på andra våningen i en pittoresk gammal byggnad. Du behöver bara korsa gatan för att finna den första restaurangen och grundläggande shoppingmöjligheter är också bara ner på gatan; inom ett par hundra meter hittar du en välsorterad livsmedelsbutik och flera andra matställen. Lägenheten är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV. Det enda som är lite dumt med lägenheten är att de två sovrummen utanför vardagsrummet inte har några garderober (endast några hyllor att lägga kläderna på), medans det finns massor av garderober i korridoren i den andra delen av lägenheten, där gästerna i dessa rum måste ta sig för att finna badrummet.

Läs mer om Casa Santo Spirito

Sexrumslägenhet med 8 sovplatser (2 a. vån med hiss)
- Du kommer in i lägenhetens hall. Härifrån kan du gå till vänster in till det stora uppehållsrummet med en soffgrupp bestående av två soffor, två fåtöljer, soffbord och en vacker, hög antik säng (den ska upplevas), som går alldeles utmärkt att sitta i, parkettgolven är ovanligt fina, och det samma gäller rut taket.

Från uppehållsrummet når du ett sovrum med himmelsäng, och från detta kan du komma vidare till ett sovrum med två enkelsängar. Du kan emmeletifd även komma in i detta sista sovrum genom en dörr från hallen, dåledes är de två sovrummen självständiga med kan även förbindas. Går du istället till höger i hallen kommer du in till matrummet och från det vidare ner genom korridoren, finner du koket (med gashäll, gasgrill(!), ugn, tvättmaskin, diskmaskin och kylskåp, men dessvärre förhållandesvis få husgeråd), två sovrum med dubbelsäng, två fina badrum (det ena med badkar, det andra med duschkabin, båda naturligvis med toalett) samt ett mera allmänt badrum med duschkabin och toalett.

Dölj texten
 
 
search map