Semesterbostad i Rom

Casa San Paolo Regola bis

 
Casa San Paolo Regola bis är inte tillgänglig i dagsläget
Casa San Paolo Regola bis är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna sköna lägenhet ligger i ett lugnt område i Roms historiska centrum ca. 2 minuters gång från blomtorget Campo de' Fiori och det konstnärkvarteret Trastevere.

Lägenheten som är ca. 90 m² är nyrenoverad i 2006. Den ligger på andra våningen i ett ståtligt palats och har som närmaste granne en trevlig trattoria som också har utomhusservering och det ligger många andra goda lokala matställen i de små närliggande gatorna. Dock bör man pröva på de små spännande inköpsmöjligheterna vid Campo de' Fiori.

Läs mer om Casa San Paolo Regola bis

Fyrarumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a våningen):
- Lägenheten har totalt 4 rum. Från trappan kommer man in i det stora köket/ allrummet där man förutom bord och stolar också finner garderob samt ett litet bibliotek. Bakom köket som har 4 gasplattor, ugn, diskmaskin, tvättmaskin, kaffemaskin och brödrost samt kylskåp, finner man ett sovrum med två enkelsängar (kan slås ihop till en dubbelsäng) samt badrum med dusch, hårfön och toalett.

Det är ett trevligt uppehållsrum med satellit-TV med flatscreen och telefon samt kombinerat kontor och sovrum med dubbelsäng på loftet. Man tar sig upp på loftet via en trappa som är intressant dekorerad med korallmönster. Lägenheten har parkettgolv överallt och är utrustad med aircondition och internet.

På grund av det centrala läget kan man lätt ta sig till och från lägenheten. Man kan bl.a ta spårvagn nr. 8 i närheten som förbinder Largo Argentina med Stazione Trastevere (där man sedan kan ta sig till flygpplatsen Fiumicino). Kommer man i bil finns det även parkeringsplats mot betalning på gatan.

Dölj texten
 
 
search map