Omdömen från Casa San Lorenzo

 
Casa San Lorenzo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa San Lorenzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa San Lorenzo

Läs personliga omdömen av Casa San Lorenzo som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa San Lorenzo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Abeysekera och familj från LINKOPING i Sverige bodde på Casa San Lorenzo i Rom från den 27. till den 30. juli 2008.

Tack för er omtanke. Resan var underbar trots lite otrevligheter i Rom. Var staden och området trevligt? Venedig var så underbar, även Rom. Vi hade mycket och se tiden var ett hinder för oss. Har boendet levt upp till era förväntningar? Dock inte så mycket i Rom. Vi anlände till Rom kl 7 på morgonen. Jag skulle ringa till ägaren kl. 8.30 för att se om vi kunde få lägenheten lite tidigare. Han var inte så samarbetsvillig på plats. Jag förklarade för honom innan avresa om det gick ordna att vi fick lägenheten vid kl 12. Då sa han det var säkert inte någon problem. Jag fick lägenheten 13.30. Dessutom var luftkonditioneringen värdelös. Vatten var ett annat stort problem. Det var så lite vatten som kom ut från kranen. Ibland stannade vatten, om man hade riktigt otur så fick man vänta 10 min. Lägenheten var som vi hade räknat med. Vi var bara inte nöjda med yttreomständigheterna som t ex, vatten, luftkonditionering samt ägarens löfte.
Har ni tips till nästkommande?
Ha första natten för att vila upp er. Tänker man vara i staden 3 dagar, boka hellre 4 nätter. Det lönar sig.
Rom: ägaren sa att måste promenera från stationen Termini och att det inte finns några bussförbindelse. Ja, det stämmer till en viss del. Dock finns det en buss från Tributini (tåg stationen) direkt till lägenheten. Hoppa av vid hållplats 2 (eller 3) på Via Tributini sedan följ kartan. Ägeren har inte så mycket kunskaper om Rom's lokaltrafik annat än till de olika turistattraktioner. Så han gav oss fel information. Buss 71 kan man besöka välkända platser i Rom.
Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Rom var det lite läskigt med tanke på rörelsen i gatorna, grafitti. Väl inne i lägenheten var man ändå trygg. Grannarna var inte så trevliga. De störde oss på natten utan att vi klagade om det. En tidig morgon (dagen vi skulle hem) så ville jag slänga sopporna som låg på balkongen en garnne ropade vi inte skulle störa med prasslet från påsarna. Klockan var då vid det tillfället 7. Sammantaget är vi nöjda med er och lägenheterna. Ni hade tydliga och bra instruktioner. Bra kartor. Jag tycker ni erbjuder bra saker om Italien och tänker anlita er vid nästkommande resan till Italien. Tack för allt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map