Semesterbostad i Rom

Casa San Lorenzo

Exempel på tvårumslägenhet Exempel på tvårumslägenhet Exempel på tvårumslägenhet Exempel på tvårumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på trerumslägenhet
 
Casa San Lorenzo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa San Lorenzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa San Lorenzo ligger på Via dei Sabelli i universitetskvarteret San Lorenzo. Man tar sig enkelt härifrån till centrum med offentliga transportmedel och lägenheterna ligger nära både centralstationen Termini och den stora stationen Tiburtina.

Du finner allt i San Lorenzo kvareret

I San Lorenzo kvarteret finns tre supermarket varav det ena samt två apotek ligger på själva Via dei Sabelli där lägenheterna finns. De två andra supermarket ligger på Via dei Volsci och på Via Tiburtina. En daglig marknad med färska varor finns på den närliggande Largo degli Osci och rätt nära finns även mynttvätteri. Dessutom finns det övervakad parkeringsplats ca. 300 meter från huset. I området finns allt vad man kan begära av restauranger, pizzerior och barer,

Läs mer om Casa San Lorenzo

Snabbt och lätt till Roms sevärdheter

Ca. 200 meter från byggnaden på Via di Scalo San Lorenzo ligger hållplatsen till spårvagn nr. 3 som man kan ta om man vill till och från Colosseum, Forum Romanum, Cirkus Maximus, Pyramiden, Porta Porteses gatumarknad, Galleriet för modern konst, Det etruskiska museet och den zoologiska trädgården.

På Via Tiburtina, ca. 100 meter från huset ligger busshållplatsen för buss nummer 71 som kan användas om man vill besöka Den Spanska Trappan, Trevi-fontänen och Via del Corso.
På Via dei Ramni, ca. 300 meter från lägenheterna ligger busshållplatsen för buss nummer 492 som kan användas om man vill besöka Vatikanen och Castel Sant'Angelo.
Tunnelbanestationen (linje A) ligger ca. 400 meter från byggnaden på Piazza Vittorio.

Lägenheter till prismedvetna

I byggnaden finns fyra lägenheter att hyra för de som önskar att vara i Rom i kortare perioder. Dessutom får du här en unik möjlighet att bo precis som romarna själva gör. Alla lägenheterna är utrustade med egen värme, aircondition samt TV och wi-fi.

Lägenheterna på Casa San Lorenzo

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A)

lägenheterna ligger antingen på andra eller fjärde våningen (utan hiss) och är på ca. 50 m². De är enkelt men modernt möblerade och består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng (med klimatanläggning) och badrum / toalett.

Trerumslägenhet med 3/4 sovplatser (typ B)

Lägenheterna ligger antingen på andra eller fjärde våningen och är på ca. 50 m². De är enkelt men modernt möblerade och består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng (med klimatanläggning), sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett.

Dölj texten
 
 
search map